Kim Reisæter Bøen
Kim er en rolig og fornuftig tannlege som kan faget sitt godt, og gjør det som behøves uten å legge på noe unødvendig ekstra.
Har gått til han flere ganger over et par år, alltid like god opplevelse.
Greie priser på Glomma tannklinikk, enkel timebestilling, og flotte malerier i lokalene. Anbefales.
Kim er effektiv i jobben sin og han er hyggelig mot alle pasientene. Han er i tillegg rolig og beherska, og han er meget nøyaktig. Anbefales på det sterkeste!
Følte meg godt ivaretatt. Har alltid vært redd for tannleger generelt men bare gode vibber her, føltes profesjonelt og vennlig samtidig! flotte saker.
Rolig, behagelig og dyktig tannlege, som tar tannlegeskrekk på alvor! Superfornøyd med behandlingen og resultatet. Anbefaler å gjøre tannbehandlinger hos Kim 👌👌.
Dyktige sekretærer, fornuftige priser og hyggelige lokaler hjelper også på :). Takk!
Stiller opp når pasientene trenger han og strekker seg langt for å hjelpe. Ingen tvil om hvilke tannlege jeg anbefaler venner og bekjente. Han tar hensyn til pasienten, er veldig grundig, nøyaktig og meget skånsom. Man blir godt tatt vare på, både av han og hans assistent. All ros til dem!