Bestill time

Tannlege

Bestill time

Undersøkelse (ny pasient)
Pris: 990 kr

Legelisten-kampanje på undersøkelse for nye pasienter. Behandlingen innebærer grundig undersøkelse inkl. 2 røntgenbilder, enkel rens og hygienetillegg.

I dag 22. des I morgen 23. des Tir 24. des Ons 25. des Tor 26. des

Om

• Uteksaminert fra Universitetet Rómulo Gallegos. San Juan de los Morros, Venezuela

• Godkjent tannlegelisens fra Helsedirektoratet fra 2013. Ny lisens i 2024, men autorisasjon kommer 01.01.2025

• Medlem av Den norske tannlegeforening (MNTF)

• I tillegg til norsk og engelsk, snakker hun spansk flytende

• Hun setter alltid pasientens ønske og behov først.

• Fabiola er omsorgsfull, nøye, imøtekommende og behagelig, samtidig som hun er profesjonell og sikker i sitt arbeid.

Lisens (2024)

Siste vurderinger av Fabiola Zambrano Parra

En Omsorgsfull og Profesjonell Behandling fra Fabiola Zambrano Parra

Pris

Jeg har hatt en veldig god opplevelse med Fabiola Zambrano Parra. Hun er utrolig imøtekommende, profesjonell og har vist stor omsorg i oppfølgingen. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt og trygg i hennes hender.

Hennes positive holdning og vennlighet gjør en stor forskjell. Jeg setter virkelig pris på hennes innsats og engasjement.

Flott Jobbe.

Pris

Utmerket tannlege. Jeg følte meg veldig bra.Jeg fikk hyggelig faglig oppmerksomhet fra både legen og personalet som jobber der.
Hilsen.
[navn fjernet av moderator]

Jeg er veldig fornøyd med tannlegen

Pris

Jeg er fornøyd med jobben Fabiola har gjort i de avtalene jeg har hatt med henne. Jeg får veiledning og anbefaling i tillegg til behandling, noe som jeg setter stor pris på. Jeg blir veldig nervøs når jeg skal til tannlegen og hun ta alt med ro som gjør at jeg føler meg veldig trygg.

Behagelig og sikker i sitt arbeid

Pris

Fabiola er enestående, flink og omsorgsfull tannlege. Jeg har alvorlig tannlegeskrekk og Fabiola håndterer på en flott måte, derfor jeg har vært Fabiola pasient i flere år. Hun er alltid smilende og hyggelig

Alt i alt tilbyr hun en fantastisk tannopplevelse, anbefaler hun til alle som trenger tannlege.

Flink, hyggelig og veldig omsørgsfull

Pris

Jeg har vært Fabiolas pasient i flere år. Hun er en meget dyktig tannlege med svært gode sosiale og språk kompetanser (hun snakker flyttende norsk, engelsk og spansk). Anbefales på det sterkeste!