Zlatko Petrovic
Jeg var hos han i fjor for sjekk og rens. Hadde et hull som måtte tas. Nå ett år senere er det fortsatt ubehagelig å tygge med fyllingen. Dette er visstnok normalt ifølge tannlegen. I tillegg borret han et trillrundt hull mellom to tenner, ser ut som Pelle Pirat. Når jeg spurte om hvorfor så forstod han ikke at det var et problem. Resultatet er at dette hullet fylles med mat for hvert måltid. Pluss at det ser veldig stygt ut. Anbefaler ingen, med mindre man har lyst til å se ut som en pirat, å gå hit. Anbefaler også å lese tidligere anmeldelser, hvor alle som har skrevet tilfeldigvis har tannlegeskrekk.
Hei,
beklagelig med en slik tilbakemelding. Når det gjelder tann som du har fortsatt ubehag ved tygging kan bare si ifra at det var dyp hull nesten til nerven. Tannlegen informerte deg at det kan komme ising, ubehag ved tygging,du takket ja til deg for å unngå rotfylling. Når det gjelder borring mellom to tenner , det var hull under gamle fyllinger. Jeg vil bare nevne forrige tannlegen borret alt for mye og laget så stor mellomrom som er ikke mulig å tette bedre med fyllingen. Vi anbefalte krone men du takket nei til det.
Har tannlegeskrekk og skulle trekke visdomstann. Tannlege Zlatco var veldig hyggelig og spurte flere ganger underveis om det gikk bra.. informerte godt under hele prosessen.. å trekke tann var ikke så vanskelig allikevel.. tommel opp til Zlatco
Jeg sendte først epost og sa jeg hadde ekstrem tannlegeskrekk og trengte behandling. Zlatko fortalte i detalj alt han gjorde, og lot meg ha med en venn inn til stolen. Etter bildene ga han meg et prisoverslag , og sa rolig at ingen ting kom til å gjøre vondt (untatt å sette selve bedøvelsen) og jeg følte meg så trygg på han at det ikke lenger føltes nødvendig for meg å få narkose for selve behandlingen. Han stopper ofte opp og spør om det gjør vondt eller om jeg trenger en pause, og jeg føler det er jeg som har kontrollen når jeg ligger i stolen. Det er en fryd å besøke Zlatko, og jeg er veldig takknemmelig for måten han behandler meg som kunde.
Jeg har hatt litt tannlegeskrekk etter flere dårlige opplevelser. Etter å ha hørt anbefalinger om Nydalen Tannlegesenter og tannlege Zlatko valgte jeg å prøve. Jeg ble tatt i mot av et hyggelig personale, og tannlegen var veldig rolig og behagelig. Han forklarte rolig hva han gjorde og veiledet meg gjennom hele timen.
Ingen liker vel å gå til tannlegen, men jeg gruer meg ihvertfall ikke til å komme tilbake :)