Maryam Sepahyar
Det er ikke lett å le når Maryam har stappet munnen min full med "greiene sine", men hos Maryam ler jeg. Det har jeg aldri gjort hos noen tannlege før. Jeg er omtrent dobbelt så gammel som Maryam, og har derfor besøkt en del tannleger i livet mitt. Ingen har vært som Maryam. Jeg opplever henne som uvanlig omtenksom, veldig kommuniserende, entusiastisk og full av faglig stolthet.
Hun forteller meg hva hun tenker å gjøre, og det aller viktigste: hun forteller meg hvorfor hun tenker å gjøre det hun tenker å gjør. Da innvolverer hun meg i behandlingen av tennene mine på en måte som oser av respekt. For meg. At jeg dermed får stor respekt for henne er åpenbart.
Tannlegebesøk har ikke vært min sterke side over en god del år for å si det sånn, derfor har Maryam en god del arbeid å gjøre i munnen min framover. For første gang i livet går jeg til tannlegen med lett hjerte, og ler. Maryam er for meg en helt anderledes tannlege. Om jeg kan anbefale henne til andre, så kan jeg vanskelig gøre det på noen annen måte enn med denne kommentaren her.
Har nå vært noen runder hos Maryam.
Rotfylling, trekking av visdomstann, 1 hull,2 kroner og sjekk av resten av tennene.
Fantastisk tannlege må jeg si. Litt vemodig at jeg nå er ferdig, hehe😊
Kan anbefale Maryam Sepahyar på det sterkeste.
Etter noen besøk hos Maryam på Oslo tannlegesenter, har all skrekk for tannleger forsvunnet! Sovnet under rotfyllingen, det sier vel sitt!:) flink og morsom! Anbefales på det sterkeste!
Jeg kom til tannlege Maryam Sepahyar da jeg hadde veldig alvorlige problemer med mine tenner. Hun klarte å behandle dem og nå er tennene gode igjen.
Hun er løsningorientert og nøyer seg ikke før hun finner riktig behandling. Hvis hun ikke kan svare på et spørsmål på stående fot, så gir hun seg ikke før hun har funnet ut av det. I tillegg til det er hun veldig støttende og snill, derfor er jeg ikke redd for å sitte i tannlege stolen.
Hun har gjort meg veldig imponert og jeg synes at det bør være flere spesialister som henne. Jeg håper at din tenner er i godt tilstand, men om ikke, så ikke nøl og kom til Maryam Sepahyar.
Hun føles meget profesjonell og kompetent, er pedagogisk og meget behagelig og grei at ha og gjøre med.