Wubalem Kassahun
Wuba er en tannlege utenom det vanlige.
Han tar seg tid til å forklare alt han gjør, og har en særdeles behagelig fremtoning, som forbereder deg mentalt på det som skal skje. Har du tannlegeskrekk, er det ikke tvil om hvilken tannlege du skal velge. Om tallet 7 hadde eksistert på terningkastet, så er det Wuba som hadde fått det - som utfører sin tjeneste over all forventning.
God hygiene og dyktig!
Veldig hyggelig person!
Dykting og hyggelig person og anbefales på det sterkeste og ikke minst god hygiene både som personlig og i selve lokalen
Denne tannlegen kan bare anbefales! Han er profesjonell, faglig dyktig og hyggelig, og tar godt vare på pasientene sine.Etter en tannskade har jeg flere ganger hatt behov for akutt hjelp, og han har alltid hatt tid til meg selv om han har måttet gå utover vanlig arbeidstid. Veldig fornøyd med det arbeidet han har utført og med god informasjon underveis!
Jeg benyttet meg av Eiksmarka Tannlegesenter for første gang i forbindelse med innsetting av to nye kroner (fortenner) tidligere i høst. Jeg er kjempefornøyd med informasjonen i forkant, behandlingen underveis og ikke minst resultatet :-) En stor takk til tannlege Wuba!
Han er effektiv, flink, utrolig flink til å ivareta pasienten og veldig faglig flink!!!!Jeg anbefaler han på det varmeste og er så glad jeg begynte hos han.