Wubalem Kassahun
Kjempegod service, kunnskap, rådgivning og konsultasjon. Forklarte godt hva han gjorde med de forskjellige instrumentene, og grunnla sin vurdering godt. Moderne utstyr, lokaler og behagelig atmosfære.
Rolig og nøyaktig i behandlingen.
Anbefaler på det sterkeste.
Kjempedyktig , høflig , lyttende .
Føler deg utrolig godt ivaretatt.
All snev av litt « tannlege» angst forsvinner når du setter deg i stolen Herlig med en stor skjerm i taket, med beroligende natur filmer av ulike slag👍
Fikk en treflaters fylling idag med god informasjon underveis og en hyggelig pris. Wuba er en kjernekar med kunst i fingrene. Anbefales!
Har hatt usynlig tannregulering og aldri vært borti mer rotete og uprofesjonell behandling. Resultatet ble langt fra slik modellen viste, behandlingstiden som ble estimert til et halvt år ble mangedoblet og måtte gå med skinner nesten tre år, flere skinner ble rotet bort, klinikken kontaktet meg aldri ved forsinkelser (som det var mange av) og svarer ikke på mail. Ville ikke gått til noe behandling på dette stedet.
Wuba er fantastisk!
Han tok knekken på tannlegeskrekken min. Han lytter, han forklarer, og han er svært opptatt av at du som pasient skal ha en god opplevelse.
Det er ingen sak å gå til tannlegen hvis du går til Wuba. Kan VARMT anbefales. Den flinkeste jeg har møtt.