Luis Eduardo Rey Echeverria

Tannlege

Autorisasjon (2015)

Tannfeen Sarpsborg Telefonnummer69 16 10 0069 16 10 ...
St Marie gate 58 58 1706 Sarpsborg
Luis Eduardo Rey Echeverria er tannlege i Moss og Sarpsborg

Siste vurderinger av Luis Eduardo Rey Echeverria

Rolig og omsorgsfull

Pris

Vært hos Luis noen ganger. Veldig rolig og behagelig tannlege. Flink til å forklare før og underveis i timen.

Dyktig tannlege

Pris

Trakk en visdomstann. Utrolig flink og omsorgsfull. Han forklarte både før og underveis hva som kom til å skje. Følte meg trygg og ivaretatt.

Utrolig dyktig og omsorgsfull

Pris

Var å skulle trekke en visdomstann men sliter veldig med tannlegeskrekk etter overgrep. Begynte å gråte og var veldig redd før timen, men Luis var utrolig omsorgsfull og tok godt vare på meg. Første gang jeg har følt meg så ivaretatt av en tannlege. Vi ble enige om å ikke trekke tanna denne gangen siden jeg er gravid og ble så opprørt. Han anbefales på det sterkeste, for snillere og mer omsorgsfull tannlege skal du lete lenge etter!

Den beste tannlegen

Pris

Flinkeste og beste tannlegen jeg har vært hos. Så dyktig, rolig og flink til å forklare hva han skulle gjøre. Kjente ikke engang bedøvelsen. Anbefales på det sterkeste 👌👌🙏😊

Beste tannlegen

Pris

En tannlege som du kan stole på. Han møter deg med ett smil og du går ut med ett smil. Han har god erfaring og han vet hva han gjør. Han info om alt før han gjør og han forteller om hva som kan forventes.