Bestill time

Martine Leegaard Gladtvet

Profilbilde av tannlege Martine Leegaard Gladtvet
Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse (nye pas.)
Pris: 900 kr

Tilbudet gjelder kun nye pasienter. Undersøkelsen tar for seg din tann- og munnhelse, og kartlegger eventuelle behandlingsbehov. Ved behandlingsbehov får du tilrettelagt en behandlingsplan med kostnadsoversikt. Besøket inkluderer inntil 4 røntgenbilder og enkel tannrens, og veiledning for bedre tannhelse. Hygienetillegg er inkludert i prisen. *Ved omfattende tannrens vil det beregnes tillegg i prisen. *Pris for Komplett undersøkelse for eksisterende pasienter: 1290 kr.

I dag 4. apr I morgen 5. apr Søn 6. apr Man 7. apr Tir 8. apr

Om

Martine er utdannet ved Det odontologiske fakultet i Tromsø og ble ferdig i 2016. Hun er Invisalign Gold provider og utfører i tillegg behandlinger med Green Peel og hudpleie med Dr. Schrammek. Martine jobber med minimal invasiv teknikk ved estetisk tannbehandling, og har bred erfaring med sedasjon og narkosebehandling for pasienter med tannlegeskrekk.

Martine valgte tannlegeyrket fordi hun elsker å jobbe med hendene sine og å være kreativ. Hun gleder seg over å hjelpe mennesker med å bli smertefrie og få tilbake smilet sitt.

Autorisasjon (2016)

Martine Leegaard Gladtvet er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Martine Leegaard Gladtvet

Et usedvanlig hyggelig besøk hos tannlegen i går

Pris

Jeg (og flere i min familie) har vært kunde hos Euroklinikk, nå Christiania Tannlege senter, nesten helt i fra de etablerte selskapet. Jeg har hatt flere forskjellige faste tannleger der, da flere har sluttet i årenes løp. Stort sett har jeg vært fornøyd. Vi begynte hos Euroklinikk fordi de i begynnelsen hadde meget konkurransedyktige priser og ok tannleger. For ca. 18 mndr siden byttet jeg tannlege fordi de skulle ha nesten dobbel pris på en krone i forhold til flere andre tannleger. Martine sendte ut et sommertilbud på sjekk og rens av tenner, som lå på et normalt akseptabelt nivå, så da valgte jeg å benytte meg av det. Min faste tannlege var på langtids ferie, så det var den forholdsvis nyansatte Martine som møtte meg. Hun er en juvel. Jeg føyer meg inn i rekken til de tidligere positive omtaler/kommentarer. Aldri har jeg møtt en så høffelig, blid, omsorgsfull, hyggelig og samtidig profesjonell tannlege. Hun forklarer alt hun ser på røntgen og alt hun gjør, gir gode råd og anbefalinger, spør hele tiden hvordan pasienten har det, er meget lett på hånden. En juvel for oss pasienter. Om prisnivået i fremtiden blir konkurransedyktig kommer jeg takket være Martine til å fortsette som kunde hos Christiania Tannlegesenter, så jeg gir de en sjanse til til tross for at jeg er meget fornøyd med den nye tannlegen jeg begynte å bruke

Anbefales på det sterkeste

Pris

Hun er en utmerket og profesjonell tannlege. Veldig hyggelig og spurte hvordan det gikk underveis. Hun var også veldig informativ om hva hun så på røntgenbildene noe som gjorde det hele til en informativ tannlegetime, i tillegg til at jeg fikk rene tenner.

Finnes ikke bedre tannlege!

Pris

Hadde i dag en rotfylling hos Christiana Tannlegesenter. Tannlegen var Martine som gjorde en utmerket jobb med å få meg til å føle meg vell selv all ubehag. Martine er det jeg kaller en godhjerta tannlege som gjør det aller beste for sine pasienter. Anbefales!!

Meget bra og positiv overrasket

Pris

Som ny besøkende på Christiania Tannlegesenter og etter første møtet med Martine, må jeg si at dette var trolig den beste tannlegeopplevelsen jeg har hatt. Proft, sympatisk, raskt, nøye og tillitsfullt. Positivt overrasket over regningen også. Anbefaler 100%