Synne Marie Waagenes

Tannlege

Autorisasjon (2014)

Synne Marie Waagenes er tannlege i Trondheim

Siste vurderinger av Synne Marie Waagenes

Top notch, for en med ille tannlegeskrekk.

Pris

Etter å ha utsatt tannlegen i flere år, pga. masse dårlige erfaringer med masse forskjellige tannleger, så hadde jeg bygd opp massevis av tannlegeskrekk. Men etter å ha vært Hos Synne 2 ganger nå, så føler jeg endelig at det er noen som faktisk bryr seg og tar hensyn til situasjonen. Synne er ekstremt jordnær, har forståelse, forklarer nøye og gjør en eksepsjonell innsats for å gjøre min opplevelse god. Reiser gjerne 1.5 timer til tannlegen hos Oris, enn det som finnes i nærområdet🙂 Siden jeg har en ganske omfattende behandlig, så avtaler vi maxpris pr runde, som jeg syns er veldig fint! Og det har alltid havnet under det vi satt som max.

Beste tannlegen

Pris

Utrolig flink, grundig og effektiv, samtidig som hun er tålmodig og alltid blid og trivelig. Jeg har slitt med tannlegeskrekk i alle de år og har hatt ganske dårlige og stygge tenner lenge. Nå gruer jeg meg ikke lengre og jeg kan endelig smile med tennene uten å skjemmes! Anbefales på det sterkeste.

Norges beste tannlege!

Pris

Synne er den flinkeste tannlegen jeg noen gang har vært hos. Hun er både hyggelig og dyktig, og hun gjør sitt ytterste for at behandlingen skal foregå mest mulig smertefritt.
Hun er den eneste tannlegen jeg kjenner som klarer å sette bedøvelse uten at du kjenner sprøyta overhodet!
En tannlege jeg virkelig kan anbefale.

Veldig dyktig og behagelig tannlege

Pris

Lett å snakke med, gjorde en grundig jobb, tålmodig, forklarte på en grei måte hva problemene og de tilhørende løsningene var - anbefales varmt.

Fantastisk tannlege

Pris

Forklarer godt, tar seg god tid og er utrolig sympatisk. Jeg var veldig redd når jeg skulle trekke visdomstenner, men hun var veldig rolig og fin i den situasjonen. Virkelig behagelig tannlege! Min faste tannlege fremover. Anbefales virkelig!!