Bestill time

Kanwal Bhatti

Profilbilde av tannlege Kanwal Bhatti
Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse - (nye pas.)
Pris: 900 kr

Tilbudet gjelder kun nye pasienter. Undersøkelsen tar for seg din tann- og munnhelse, og kartlegger eventuelle behandlingsbehov. Ved behandlingsbehov får du tilrettelagt en behandlingsplan med kostnadsoversikt. Besøket inkluderer inntil 4 røntgenbilder og enkel tannrens, og veiledning for bedre tannhelse. Hygienetillegg er inkludert i prisen.

*Ved omfattende tannrens vil det beregnes tillegg i prisen.
*Pris for Komplett undersøkelse for eksisterende pasienter: 1290 kr.

I dag 23. des I morgen 24. des Ons 25. des Tor 26. des Fre 27. des

Om

Kanwal Bhatti er en dedikert tannlege med omfattende erfaring fra privat tannlegepraksis. Hun har en dyp forståelse for alle typer tannbehandlinger, og utfører også kirurgiske ekstraksjoner av visdomstenner.

Det som skiller Kanwal fra mange andre er hennes spesielle evne til å håndtere pasienter med tannlegeskrekk. For dem som trenger det, tilbyr hun behandlinger under narkose for å gjøre prosessen så behagelig som mulig.

Hun kommuniserer klart og effektivt, alltid med pasientens beste i tankene. Med et hyggelig vesen, ekte empati og en varm velkomst, sørger Kanwal for at alle som kommer til henne føler seg godt ivaretatt.

Autorisasjon (2016)

Kanwal Bhatti er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Kanwal Bhatti

Trygt valg for tannlegeskrekk

Kanwal er hyggelig og
imøtekommende. Hun forklarer hva hun skal gjøre hele veien og tar hensyn. Virker til å være veldig erfaren. Til en som hadde tannlegeskrekk har dette hjulpet en hel del. Anbefales 100%.

Anbefales!

Pris

En utrolig dyktig tannlege. Svært kompetent, nøyaktig og får jobben gjort. Selv har jeg ingen tannlegeskrekk, men Kanwal Bhatti er imøtekommende, forklarende og omsorgsfull, og jeg føler meg svært ivaretatt som pasient. Anbefales på det varmeste, alt fra enkle undersøkelser til fjerning av kompliserte visdomstenner.

Fantastisk dyktig tannlege!

Pris

Kanwal er skikkelig proff! Hun passer på at pasientene har det bra og er flink til å minne deg på å puste (Noe jeg fort glemmer da jeg lett fokuserer på alt annet som skjer).

Jeg måtte reparere samtlige tenner samt trekke en visdomstann, jeg var litt bekymret for at visdomstannen skulle ta tid og gjøre vondt men det var ikke tilfelle. Kanwal tok ut visdomstannen på rekordtid med NULL smerter!

Anbefales på det sterkeste!

Rett og slett en fantastisk tannlege

Pris

Hatt ekstrem odontofobi i over 20 år. Tannhelsen har vært nærmest ikke eksisterende. Møtte Kanwal for en samtale. Hun utviser enorm tålmodighet og fremstår som et godt menneske. Konklusjonen er at jeg nå har fullført en krevende tannbehandling. Dette har skjedd på mine premisser, hurtig og effektivt. Dette er en tannlege jeg kan anbefale på det varmeste. Spesielt om du lider av tannlegeskrekk.

tannlege som kan faget sitt

Pris

Hun er effektiv i sitt arbeid. Får mye gjort på kort tid, og er profisjonell. Føler meg trygg på at hun kan hjelpe meg, og gi meg gode råd om tenner,

Har hatt dårlig erfaring med tannleger som barn (er nå 33 år), og velger nå min tannlege grunnet måten jeg blir møtt på. Samt om tannlegen er tålmodig og rolig. Noe jeg føler hun er.

Har ingenting negativt å si om Kanwal. Å for en som har hatt dårlig erfaring med tannleger som barn så er dette er kompliment jeg kan stå inne for :)