Bestill time

Kanwal Bhatti

Profilbilde av tannlege Kanwal Bhatti
Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse - (nye pas.)
Pris: 900 kr

Tilbudet gjelder kun nye pasienter. Undersøkelsen tar for seg din tann- og munnhelse, og kartlegger eventuelle behandlingsbehov. Ved behandlingsbehov får du tilrettelagt en behandlingsplan med kostnadsoversikt. Besøket inkluderer inntil 4 røntgenbilder og enkel tannrens, og veiledning for bedre tannhelse. Hygienetillegg er inkludert i prisen.

*Ved omfattende tannrens vil det beregnes tillegg i prisen.
*Pris for Komplett undersøkelse for eksisterende pasienter: 1290 kr.

I dag 24. des I morgen 25. des Tor 26. des Fre 27. des Lør 28. des

Om

Kanwal Bhatti er en dedikert tannlege med omfattende erfaring fra privat tannlegepraksis. Hun har en dyp forståelse for alle typer tannbehandlinger, og utfører også kirurgiske ekstraksjoner av visdomstenner.

Det som skiller Kanwal fra mange andre er hennes spesielle evne til å håndtere pasienter med tannlegeskrekk. For dem som trenger det, tilbyr hun behandlinger under narkose for å gjøre prosessen så behagelig som mulig.

Hun kommuniserer klart og effektivt, alltid med pasientens beste i tankene. Med et hyggelig vesen, ekte empati og en varm velkomst, sørger Kanwal for at alle som kommer til henne føler seg godt ivaretatt.

Autorisasjon (2016)

Kanwal Bhatti er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Kanwal Bhatti

Kjempefornøyd!

Pris

Trakk to visdomstenner med én ukes mellomrom hos Bhatti. Selve trekkingen gikk så bra en trekking kan gå, selv om tanna var stor og måtte deles i to. Den andre tanna gikk også kjempefint, og jeg følte meg trygg og ivaretatt hele tiden 😄

Fikk også lov til å høre på Taylor Swift begge gangene.

En super tannlege!

Pris

Jeg hadde stort behov for en mangfoldig tann- og kjevebehandling, og Kanwal er den beste tannlegen jeg har vært hos. Klar kommunikasjon, optimistisk, snill og beroligende for oss som synes tannlegebesøk kan være skummelt. Jeg kan ikke få anbefalt Kanwal nok!

Dyktig

Pris

Trakk en komplisert visdomtann, boret mitt aller første hull med påfølgende fylling, var nervøs(panikk før trekking), men hun var dyktig, grei og proff. og det gikk veldig fint.
Anbefales på det varmeste.

En reddende engel av tannleger

Pris

Jeg har i slitt med tennene mine og vært redd for å oppsøke hjelp da jeg har hatt dårlige erfaringer tidligere. Jeg tok kontakt etter smerte over lang tid og ble møtt av Kanwal som ikke snakket ned mot meg eller sa jeg var et håpløst tilfelle men derimot ga meg tydelige tilbakemeldinger på at det er ting å gjøre men at dette skal vi klare sammen.
Hun er rolig, behagelig, tar seg god tid til at jeg skal oppleve behandlinger uten smerte, og stopper hvis jeg synes det er for vondt. En annen ting som også er bra med Kanwal er at hun alltid spør underveis om det går bra og jeg setter pris på det.

Jeg kom inn med lite håp for min tannhelse men hun hjalp meg til å få et bedre syn på dette. Jeg er kjempefornøyd og vil absolutt anbefale henne. Du får en 10+ av meg :)

❤️

Pris

Kanwal er en svært dyktig, rolig, snill og effektiv tannlege som er veldig flink til å se pasienten. Jeg har normalt ingen problemer med å dra til tannlegen og har aldri følt meg redd i stolen, men akkurat i dag fikk jeg litt noia da jeg skulle trekke visdomstenner. Dette så Kanwal med en gang og jeg fikk betryggende ord og den tiden jeg trengte til å bli klar. Det syns jeg var veldig fint og jeg sitter igjen med en svært god opplevelse fra Nydalen Tannlegesenter. Takk!