Bestill time

Kanwal Bhatti

Profilbilde av tannlege Kanwal Bhatti
Tannlege

Bestill time

Komplett undersøkelse - (nye pas.)
Pris: 900 kr

Tilbudet gjelder kun nye pasienter. Undersøkelsen tar for seg din tann- og munnhelse, og kartlegger eventuelle behandlingsbehov. Ved behandlingsbehov får du tilrettelagt en behandlingsplan med kostnadsoversikt. Besøket inkluderer inntil 4 røntgenbilder og enkel tannrens, og veiledning for bedre tannhelse. Hygienetillegg er inkludert i prisen.

*Ved omfattende tannrens vil det beregnes tillegg i prisen.
*Pris for Komplett undersøkelse for eksisterende pasienter: 1290 kr.

I dag 23. des I morgen 24. des Ons 25. des Tor 26. des Fre 27. des

Om

Kanwal Bhatti er en dedikert tannlege med omfattende erfaring fra privat tannlegepraksis. Hun har en dyp forståelse for alle typer tannbehandlinger, og utfører også kirurgiske ekstraksjoner av visdomstenner.

Det som skiller Kanwal fra mange andre er hennes spesielle evne til å håndtere pasienter med tannlegeskrekk. For dem som trenger det, tilbyr hun behandlinger under narkose for å gjøre prosessen så behagelig som mulig.

Hun kommuniserer klart og effektivt, alltid med pasientens beste i tankene. Med et hyggelig vesen, ekte empati og en varm velkomst, sørger Kanwal for at alle som kommer til henne føler seg godt ivaretatt.

Autorisasjon (2016)

Kanwal Bhatti er tannlege i Oslo

Siste vurderinger av Kanwal Bhatti

Kjempe flink!

Pris

Hadde slitet med tannpuss og hadde en del hull og tannstein...
har hatt tannlegeskrekk så dro aldri til tannlege... men idag så merket jeg at det ikke var så ille av like vell! Kanwal var kjempe flink! Og tokk det rolig slik at jeg ikke ble så redd og stresset! ANBEFALES på det sterkeste!! Hadde gitt henne 10 stjerner hvis det gikk ann..

Utrolig Flink tannlege

Pris

Viss du har tannlegeskrekk som meg, og er lei av tannleger som nesten ikke bryr seg, så bør du bare bytte tannlege til kanwal Bhatti. Hun er en veldig dyktig tannlege, men også veldig hyggelig. Kanwal Bhatti er den beste tannlegen jeg noensinne har hatt. Høyt anbefalt!!!

Beste hittil uten tvil!

Pris

Jeg ble henvist til Nydalen etter å følt meg til bry hos min tidligere tannlege da jeg er veldig redd og mest sannsynlig trengte narkose for kommende behandlinger.

Jeg var helt sikker på at jeg måtte ha narkose for å lage en del hull og få ny krone, men Kanwal ville prøve uten. Og jeg er så glad fordi jeg har aldri følt meg mer komfortabel og trygg. Jeg kommer aldri bytte igjen! Kan virkelig anbefale hun!

Kjempebra inntrykk

Pris

Jeg har hatt tannlegeskrekk en god stund og gruet meg spesielt til å fjerne mine to visdomstenner. Dr. Bhatti ga meg god tid til å roe ned og samle meg før operasjonen. Hun var svært effektiv når vi satte i gang og jeg ble meget positivt overrasket over hvor kjapt og profesjonelt hun gjorde trekkingen. Dermed slapp jeg å sitte alt for lenge i tannlegestolen og jobben ble allikevel veldig godt utført. Sårene gror nå kjempefint og jeg ville absolutt anbefalt henne til andre pasienter med tannlegeskrekk.

Den beste tannlegen jeg har hatt!!

Pris

Jeg hadde ikke vært hos tannlegen på mange, mange år ettersom jeg ikke liker å være der. Men pga av smerter fra kjeven og en veldig vond tann så var jeg nødd til at gå. Fant frem til Nydalen Tannlegesenter helt tilfeldig, og endte opp med å få den beste tannlegen.
Kanwal som tok meg imot, var beroligende, forstående, informativ og utrolig forsiktig. For meg som er lite glad i tannleger fra barndommen var dette betryggende.
Hun er helt enkelt den beste tannlege jag har hatt og jeg anbefaler henne på det sterkeste.