Dominika Wychowaniec
Om
Dominika er en allmenntannlege som tar imot akutt-pasienter, og pasienter som trenger rens, fyllinger og rotfyllinger.
Vurderingsvarsel
Bestill time
Aldri i løpet av utallige tann sykdoms besøk hos forskjellige tannleger har jeg fått så grundig behandling. Dominika forklarte saklig og grundig hvilken opsjoner jeg har fremover. Hun forsto mine ønsker og vi utarbeidet en felles plan.
Dominika er virkelig en fagekspert og jeg har aldri opplevd noen som har vært så dyktig og samtidig så forsiktig. Hun forklart underveis hva hun skulle gjøre, mesterlig i samarbeid med assistenten sin. Opplevd ikke ising eller «tann nerve støtt» i det hele tatt under behandlingen. Jeg kan ikke gi nok ros til henne og Eurodent.
Takk jeg blir en pasient for livet
Flotte folk; dyktige, vennlige. God informasjon og oppfølging. Prisen er gunstig. Anbefaler klinikken til andre.
Hun er særdeles faglig dyktig og ikke minst veldig trygg og vennlig som gjør det behagelig å være pasient.
Forklarte godt hva som skjedde. Følte meg trygg gjennom hele behandlingen. Ville dratt til Dominika igjen
Så langt har jeg bare vært to ganger, men jeg ble grundig informert om hele behandlingsforløpet. Behandlingene ble utført svært grundig, men skånsomt. I en veldig hyggelig atmosfære.