Irma Hidanovic-Glumcevic

Irma Hidanovic-Glumcevic er tannlege i Fredrikstad

Siste vurderinger av Irma Hidanovic-Glumcevic

Veldig fornøyd kunde

Pris

Har vært hos tannlegen Irma i flere år, veldig fornøyd.
Hvis du vil ha God service og god opplevelse å være hos tannlegen , bestill time hos henne. Hun er urolig dyktig og gir god informasjon og veileder hva er det som er best for meg ut fra min problematikk.
Jeg føler meg trygg på behandlinger som blitt utført!
Tusen takk for hjelpen jeg har fått

Anbefales på sterkeste!!!

Pris

Tannlege Irma er min og hele min familie tannlege. Kunnskapsrik og flink. Hun er veldig god på å informere om rettigheter ift. Helfo. Ingen forrige tannleger har fortalt meg om at en kan bruke frikortet sitt også på et tannlege kontor. Jeg er så fornøyd med henne og alt hun har gjort for meg. God hjertet som jeg ikke får rost nok. Anbefaler henne til alle og spesielt de med tannlegeskrekk.

The best dentist I have ever been

Pris

I had problem both with my wisdom tooth and with braces. Irma fix it without any problems, she is an agel not a person ❤️

Definitivt den beste tannlegen! 😊

Pris

Jeg var redd for å gå til tannlegen, helt til jeg fikk anbefalinger fra venner om Irma. Siden første besøk hos Irma er jeg ikke lenger redd for tannlegen. Jeg trakk ut to tenner, uten smerter, og reparerte en som var i dårlig forfatning, men tannlege Irma klarte å redde den. Irma, takk for din vennlighet og profesjonalitet, jeg anbefaler Irma til alle som trenger en god tannlege, som alltid vil finne den beste løsningen for dine tannproblemer.

Beste tannlegen i Fredrikstad

Pris

Tannlegen min Irma, er en av de beste tannlegene du kan finne i Fredrikstad. Hun er grundig, ekstremt hardtarbeidende og ga meg et vakkert smil gjennom behandlingen. For en forskjell! Hun er alltid vennlig, gjennomtenkt og ekstremt kunnskapsrik.

Fantastisk sted, eksepsjonelle tannleger. Anbefales!