Frida Cornelia Bruvik Forland
Veldig fornøyd! Profesjonell, dyktig og nøye i sitt arbeid. Klinikken har moderne og oppdatert utstyr, noe som gjør behandlingen både effektiv og komfortabel.
Frida Bruvik Forland er en superdyktig og veldig hyggelig tannlege. Føler meg helt i trygge hender hos henne. Anbefales på det varmeste.
Frida Forland er en usedvanlig dyktig tannlege. Netthendt og med godt utstyr. Fjerning av tannstein merkes ikke i det hele tatt. Tannlegekontoret oser av profesjonalitet og har en varm og god atmosfære.
Virkelig en god opplevelse. Trygt, proft og veldig behagelig. Deilig å komme til en tannlege som også har sjarm!
Etter å hå gått til usedvanlig dyktige og trivelige Bjørn Nyløkken i en årrekke, var det naturligvis spennende å skulle skifte til en ny. Frida Forland og hennes medhjelper Annelinn Bjorøy dukket imidlertid opp som to solstråler og eventuell skepsis mot ny tannlege forsvant som dugg for solen. Det er ikke mulig å bli mer fornøyd med ny tannlege enn jeg nå er med Frida. Hun er svært nøye og likevel forsiktig. I tillegg er hun så smilende og blid at man føler seg helt trygg der man sitter i stolen.
Hun har mine varmeste anbefalinger!