Eleinet Padron Suffos
Jeg var hos denne tannlegen for en del år siden. Og jeg har tenkt på opplevelsen flere ganger siden. For det første var det store språk utfordringer, men det er nå en ting. Så skulle hun ta røntgen av tennene. Der ble det masse tull og feil, og jeg måtte betale for de ekstra bildene hun måtte ta fordi hun ikke fikk det til første gangen. Og her er toppen av det hele; hun sa jeg hadde 3 hull. Jeg har tannlege skrekk, og spurte om de var så store at de måtte fikses. Ja, sa hun - disse er så store at de vil bare vokse og vokse. Hun sa de var gått langt gjennom emaljen. Jeg følte meg ikke trygg på denne tannlegen, og et år etter gikk jeg til en annen tannlege en annen plass. Jeg ble mildt sagt sjokkert når jeg fikk fortalt at nei, her er INGEN hull. Bare sånn små begynnende hull man ikke gjør noe med. Og dette var da et helt år etterpå! Da skulle hullene ifølge første tannlege vært mye verre. Jeg har i årene etterpå gått til flere tannleger, alle sier det samme; her er ikke hull. Så jeg mistenker at Eilinet var ute etter å tjene penger på å borre noe som ikke trengtes borre i. Jeg er veldig glad jeg valgte å ikke stole på henne når hun sa vi burde borre. Denne tannlegen kan jeg sterkt anbefale å styre unna. Verste jeg har vært borte i.
Følte meg utrygg, ikke ivaretatt og at det var store språkproblemer som gjorde at tannlegen misforsto veldig mye. Veldig dårlig opplevelse. Men da jeg sa fra om det, så ble det veldig dårlig mottatt. Hun kom sent til timene og rådene hun ga var helt motsatt av hva andre tannleger anbefalte.