Karen Bergitte Harsten Eithun
Jeg har hatt Karen som tannlege i 24 år og kommer til å fortsette med det så lenge det er mulig. Hun er flink, oppmerksom og tålmodig, og i tillegg har hun et varmt og vennlig vesen. Man føler seg trygg og ivaretatt, og det er nesten så man gleder seg til å gå til tannlegen!
Jeg anbefaler henne på det varmeste.
Dette er en familietannlege over minst 4 generasjoner på vår side og det er det en grunn til. Jeg og min mor fortsatte når faren (min mormor gikk til han) til Karen gikk i pensjon, og datteren min går også til Karen. Hun er så tålmodig, og har hjulpet meg utover det hun har trengt å gjøre. Jeg er så takknemlig for henne. Jeg er aldri nervøs når jeg setter meg i stolen hennes, for det er en god og rolig energi og atmosfære i behandlingsrommet. Hun kommer alltid til å være min tannlege, så lenge hun er tannlege🌹Hennes medarbeidere er også veldig behjelpelig, hyggelige og alltid blide 😊 Det er alltid ryddig, rent og pent der, også toalettene og venterommet. Jeg får alltid svar når jeg ringer, og hjelp med spørmålene mine.
Karen er en utrolig hyggelig og imøtekommende tannlege som ikke bare er flink i jobben sin, men som også er i stand til å skape en atmosfære som gjør at man føler seg trygg og komfortabel.
Hun tar seg tid til å informere, forklare selve behandlingen og gi råd.
Veldig presis og jeg har aldri opplevd å måtte vente.
Jeg er superfornøyd og anbefaler på det sterkeste!
Gått hos henne i mange år. Alltid god service, hyggelig og moderne. Kan anbefales. Ikke er de veldig dyre heller.