Kjersti Sylvester-Jensen
Kjersti er uten tvil den beste tannlegen jeg har hatt. Hun er svært profesjonell og ser hele pasienten - ikke bare tennene. Hun har svært god faglig kompetanse, og hun henviser gjerne videre dersom det anses å være nødvendig.
Har vært kunde hos Kjersti i flere år nå.
Begynte hos henne litt tilfeldig da jeg trengte ny tannleg. Har hatt flere tannleger i min tid og Kjersti er til nå den beste tannlegen jeg har hatt!!
Hun er super nøyaktig, effektiv, kunnskapsrik og løsnings orienteret. Oppdatert på det nyeste i sin profesjon til enhver tid!
Og så er hun og kollegaen super hyggelige!!
Kan anbefales på det varmeste
Har gått til denne tannlegen i mange år.Er alltid like fornøyd med behandlingen. Det er også en hyggelig atmosfære på kontoret. Monica-ta
nnpleieren/assistenten og Kjersti har et perfekt samarbeide. Anbefaler disse to på det varmeste.Prisen er det heller ikke noe å si på. Bor ganske langt unna kontoret, men kan ikke tenke meg å bytte tannlege av den grunn.
Jeg har tannlegeskrekk, men hun hjelper meg med å komme igjennom dette. Hun er ikke en som gir deg dårlig samvittighet selv om det er alt for lenge siden sist besøk.
En tannlege som er svært profesjonell og har fokus på å gjøre en veldig god jobb. Tar godt hensyn til pasienten samtidig som at det er viktig at arbeidet gjøres grundig.