Kan starte med at jeg ikke har tannlegeskrekk, men er ikke fan av å gå til tannlegen er ikke akkurat spa-behandling!
Jeg har vært hos tannlege Hassan Khan flere ganger i forbindelse med Invisalign-behandling.
Hassan fremstår som en faglig dyktig og kompetent tannlege som alltid møter meg med et stort smil.
For min del har det oppstått en del feil, som jeg tror kommer fra leverandøren av Invisalign og ikke fra Hassan selv, men han tatt ansvar og håndtert det særdeles bra. En av de tingene jeg setter kanskje mest pris på med Hassan er at han håndtere feil/«reklamasjoner» som jeg hadde vært en vilkensomhelst betalende kunde, uten at jeg trenger å kjempe for det. Selv etter 12 måneder har han alltid tatt det som en selvfølge å rette opp eventuelle avvik uten at jeg må forklare i dybden (eller betale). Dette kan jeg faktisk ikke uttrykke hvor digg det har vært. Samt at jeg er trygg på at behandlingen er riktig.
Før jeg skrev denne omtalen om Hassan Khan lese jeg igjennom både positive og negative omtaler. Her tror jeg kanskje de misfornøyde ikke har hatt nok tid til å bygge en relasjon med ham. Tror det skal mer enn en tannlegetime til, da det etter min erfaring er jo ikke lett å snakk når du ser i taket og noen ganger blir blendet av en hodelykt, har munnen full av spytt og litt blod. Men det som går igjen er samme som min opplevelse, veldig kompetent.
Alt i alt vil jeg anbefale han som tannlege, hovedargumentet for min del er at man aner ikke hva tannlegen holder på med i munnen, og det er vanskelig å få en «second opinion» så du er helt prisgitt at han vet hva han driver med, og Hassan fremstår som en som vet hva man gjør.