Rivan Sidaly

Tannlege

Autorisasjon (2012)

Rivan Sidaly er tannlege i Lillestrøm

Siste vurderinger av Rivan Sidaly

Visdomstann hos Rivan? Ikke noe problem!!

Pris

Jeg hadde smerter og feber i seks dager på grunn av en infeksjon rundt en visdomstann. Har ikke videre gode erfaringer med tannleger, så jeg utsatte dette i det lengste. Heldigvis ringte jeg Tannlegevakten på Tøyen og fikk time med en gang (førtifem minutter etter at jeg la på røret).

Rivan var på jobb og tok meg veldig godt i mot. Jeg forklarte at jeg hadde veldig vondt og var mest redd for smertene, noe hun hadde full forståelse for. Etter en røntgen slo hun fast at tanna måtte ut, og jeg fikk fire sprøytestikk med bedøvelse. Hun var rolig og veldig hyggelig, småpratet med meg for at jeg skulle glemme hva jeg var redd for. Om jeg skulle få vondt fikk jeg beskjed om å løfte hånden, så skulle hun slutte med en gang. Hun fortalte meg alt hva hun gjorde, og viste meg instrumentene hun brukte. Før jeg visste ordet av det var visdomstannen ute...

Ta det fra en som har vært mye hos tannlege/ortoped - denne damen er ikke bare himla dyktig (og sterk, den tanna satt godt) - men hun er meget sosialt oppegående og får pasientene sine til å slappe av.
Etter at tanna var ute tenkte jeg at jeg like gjerne kunne ha tatt en til, så god var den opplevelsen.

Tusen takk til Rivan, jeg skal definitivt tilbake til henne.

Meget dyktig tannlege

Pris

Rivan Saman Sidaly er etter min mening en meget dyktig tannlege. Hun er behagelig og trygg, og gir et proffesjonelt inntrykk. Jeg kan anbefale henne til alle

Super hygglig

Pris

Så söt och snäll tandläkare. Informera mig om allt som händer och vad hon gör. Kan anbefalla henne stark.

Dyktig og sympatisk tannlege

Pris

Hun er kompetent, behagelig og effektiv. Hun trakk min siste visdomstann som jeg var nervøs for, men alt gikk bare fint. Hva mer kan man ønske seg av en tannlege?

Meget proff, behagelig og effektiv. Anbefalt videre til min kone, som også er meget begeistret. Om Rivan fortsetter sin

Pris

Første besøk var i forbindelse med en akutt sak. Da ble det klart for meg at Rivan skulle bli "min" tannlege for resten av livet. Jeg håper virkelig at hun vil fortsette og trives i Oslo, så vi kan se fremtiden trygt i møte.