Bestill time

Tannlege

Bestill time

Undersøkelse (ny pasient)
Pris: 995 kr

Komplett undersøkelse inkl. røntgen, sjekk, rens, puss og polering.

I dag 17. nov I morgen 18. nov Tir 19. nov Ons 20. nov Tor 21. nov

Om

Utdanning: Det odontologiske fakultet, Oslo.

Flemming ble ferdig utdannet i 2009. Han er en allmennpraktiserende tannlege med spesialisering i implantatprotetikk. Han utfører de fleste typer tannbehandlinger, blant annet estetiske behandlinger som kroner, bro, implantater og proteser. Flemming har jobbet hos oss siden 2018.

Flemming snakker norsk og engelsk.

Autorisasjon (2009)

Tilleggskompetanse

Godkjent implantatprotetisk behandler

Flemming Christenson er tannlege i Bærum

Siste vurderinger av Flemming Christenson

God opplevelse

Pris

Førstegangsbesøkende. Fikk god behandling og råd om videre behandling uten at det føltes som et press. Bra pris.

Fornøyd pasient

Pris

Jeg har ikke store utfordringer med tennene, men tillit bygges gjennom de årlige undersøkelser uten spesielle problemer. Jeg kom fra en tannlege, spesialist på tannlegeskrekk, og som jeg måtte lide meg gjennom vanlig undersøkelse. Hun var hardhendt og hadde ikke håndlaget slik jeg oppfattet det. Overgang til Flemming var en drøm. Han har en rolig fremtoning og et godt håndlag. Kjennes trygt å komme til undersøkelse, og jeg opplever ikke at han overbehandler meg på noen måte.

Tannlege som leverer

Pris

Hyggelig, effektiv, forhåndsvis rimelig, informativ, kunnskapsrik, stødig på hånda, snakker ikke rundt grøten, men leverer tjenesten. Hyggelig og vennlig ventelokaler, akkurat sånn tannlege vi trenger!

[Navn fjernet av moderator]

Dårlig behandling

Pris

I had a loose wire in fixed braces, not urgent. The Dr rushed the procedure and put a ridiculous large amount of composite in each teeth. I will have to go somewhere else to redo the treatment. If the dentist did not know how to do the procedure and did not have time than he should have referred m to a different specialist.

En flott tannlege!

Pris

Profesjonell, kunnskapsrik og hyggelig tannlege. Gjør jobben effektivt og forklarer bra den behandlingen som anbefales samt alternativene. Anbefales!