Huong Maria Ngoc Thi Pham
Jeg har tannlegeskrekk og gruet meg ekstremt til å trekke en betent visdomstann. Ble henvist til Maria av min faste tannlege på damme senter, og hun var var tryggheten selv. Tok seg god tid, og forklarte nøye underveis. Merket verken at bedøvelsen ble satt eller at tannen ble trukket. Det verste var å grue seg til å gå dit, og å møte opp. Anbefaler Maria på det sterkeste.
Etter to operative inngrep utført av Maria er jeg svært fornøyd. Maria har et behagelig vesen, er dyktig, effektiv, empatisk og profesjonell.
Det er en rolig og god atmosfære på tannklinikken.
Svært god informasjon før, under og etter inngrepene. Operasjonene kunne ikke ha blitt utført på en bedre måte, kan trygt anbefale Maria.
Jeg hadde fått time hos Maria for å fjerne en visdomstann. Hun visste lite empati og var ikke imøtekommende i det hele tatt. Følte at jeg ville bare avlyse hele operasjonen av visdomstanna fordi det var så dårlig atmosfære i rommet. Både henne og tannpleier var ikke noe hyggelige. Hvorfor de var sånn vet jeg ikke, men det oppsto et lite problem i forkant av operasjonen og det kan hende at det er derfor de handlet slik de gjorde.
God hjelp fra en empatisk og forståelsesfull oralkirurg. Til tross litt nervøsitet i forkant under inngrepet med å fjerne visdomstenner fikk jeg god og stødig hjelp fra Maria og assisterende sykepleier. Ville anbefalt venner å dra dit ved behov for tannlegehjelp.
Var hos Maria for kirurgisk fjerning av retinert visdomstann. Jeg gjorde mye research for å finne en tannlege som tilrettelegger for sånne som meg med tannlegeskrekk. Valget falt på Maria etter å ha fått bekreftelse på mail fra henne at hun var dyktig på denne type problematikk. Etter å ha fjernet visdomstannen hos Maria sitter jeg igjen med en dårlig opplevelse og føler at mine behov som pasient ikke ble ivaretatt.
Jeg følte meg ikke hørt verken da jeg gav utrykk for min bekymring på venterommet eller i tannlegestolen. For meg fremsto Maria som arrogant og uempatisk uten evne til å lese mine signaler om smerte og frykt. Hun var hardthendt og virket å ha veldig dårlig tid.
Etter behandlingen hadde jeg så dårlig tillitt til Maria at jeg måtte dra på etterkontroll hos en annen tannlege.