Amalie Dyrseth Engelsgjerd

Tannlege

Autorisasjon (2007)

Hillevågstannlegene Telefonnummer51 82 72 7251 82 72 ...
Gartnerveien 41 4016 Stavanger
Amalie Dyrseth Engelsgjerd er tannlege i Stavanger

Siste vurderinger av Amalie Dyrseth Engelsgjerd

Anbefaler på det sterkeste

Pris

Amalie er den beste tannlegen du kan finne. Kjempe flink i det hun gjør. Har slitt med tannlege skrekk i flere år men etter å ha besøkt Amalie for 9 år siden har jeg gått fast til henne alle disse årene og bytter aldri. Kan virkelig anbefale henne på det sterkeste. Veldig behagelig og informerer deg godt underveis i behandlingen.
Anbefales på det sterkeste.

Veldig fornøyd med Tannlegen

Pris

Veldig hjelpsom og profesjonell i sitt arbeid med meg ifm mine utfordringer med tennene;
Har en større bro som trenger oppfølging og som er veldig viktig for meg.

Var nesten trist å dra

Pris

Har hatt 2 behandlinger hos Amalie. Veldig behagelig tannlege med god kjemi med meg samt sine medarbeidere. Hun var faglig dyktig og lot meg få se/oppleve hva hun gjorde så mye som jeg ønsket. Aldri opplevd en så behagelig tannlegetime.

Styr unna.

Klinikk: Amalie Dyrseth Engelsgjerd Skrevet
Pris

Veldig ubehagelig besøk, preget av hastverk, rot i utstyr, klaging og gjesping under behandling.

Det virket kaotisk, forhastet og useriøst.

Det skal mye til før jeg klager på noe som helst, men i dette tilfellet vil jeg fraråde å bruke denne tannlegen.

Den beste tannlegen jeg har hatt!

Klinikk: Amalie Dyrseth Engelsgjerd Skrevet
Pris

I would follow Amalie to the end of the world! She is the best! I am terrified of goingto the dentist, but Amalie makes me feel calm and safe. She has done so much for my difficult teeth, and I am so grateful! Also I must mention her lovely assistent Marit, who is also very kind. Thankyou ladies!