Linh Vu Duy Bui
En utrolig flott mottagelse og 100% proff. Følte meg så trygg og føler at jeg blir ivaretatt på alle måter. Dette må sies som å komme hjem. Forklarte alt på en forståelig måte. Anbefalte og gjorde meg så trygg på at dette ordner han. Så mitt håp er at jeg kan få lov til å ha han som min faste tannlege. Så takk for en trygg plass. 👏👏👏
Utrolig fornøyd med Linh, alltid i godt humør og er alltid kjekk å snakke med. utrolig flink i jobben sin, og jeg føler meg alltid godt ivaretatt når jeg er til behandling.
Har anbefalt til flere av mine nærmeste, som også har endt opp med å bruke Linh fast.
...og dyktig flink tannlege som også har humor.
Var hos han i forbindelse med en større «tannjobb» og ble imponert over kundebehandlingen han gav meg. Det faglige var selvsagt også på plass.
På en kontroll 1 år senere så han meg når jeg var på vei ut, kom og hilste og det var tydelig at han husket meg.
Opplevdes trygt i etterkant.
Takker min tannlege som har vært en av de beste tannlege jeg har vært hos noen gang.
Fikk hjelp med alt fra vanlig tannkontroll til komplekse behandlinger som visdomstann behandling ( nesten operasjon), eller
Krone bytte.
Han har vært snill, omtenksom, forståelig, altid har tid til å forklare om hva er det som foregår hvis jeg måtte vite.
Anbefaler.
Veldig dyktig tannlege.
- Hyggelig
- Han har vært klar på tiden alle ganger jeg har vært der.
- Han fikset på en krone jeg har hatt problemer med i mange år. Rakst og rimeligt.