Line Piroska Minster
Jeg har en datter som nylig har gjennomgått 3 år med regulering hos Ismile Tannregulering AS.
Helt fra første gang hun startet og hele veien har vi opplevd en profesjonalitet og menneskelig varme av ypperste klasse. Et omfattende tannsett ble etter 3 år omgjort til det fineste smil, som kommer til å ha svært stor betydning for datters velvære i livet fremover.
Jeg vil også nevne topp kommunikasjon og svært god info hele veien. Line og hele den flinke og blide gjengen hennes må være en av de dyktigste i landet når det gjelder dette feltet.
At de er flinke og blide gjenspeiler hele stedet, og den hyggelige atmosfæren man alltid møter i resepsjonen.
Skulle du eller noen du kjenner ha behov for tannregulering vil jeg virkelig anbefale Ismile.
Samtidig vil jeg si at dette er også virkelig stedet for de med tannlegeskrekk og angst for behandling. Du får riktignok ikke noen pusebehandling(som kan ha motsatt effekt), men du får tydelighet, ærlighet og varme på samme tid. Det gir trygghet, og det er de virkelig gode på hos Ismile.
Line har hjulpet meg med tannregulering i snart to år, og har vært svært fornøyd med henne hele veien. Anbefales.