Linda Koldsland
Jeg har hatt en så fin opplevelse hos tannlegen. Linda er profesjonell, vennlig og veldig grundig. Hun tar seg tid til å forklare alt på en forståelig måte, og gjorde at jeg følte meg trygg og godt ivaretatt gjennom hele behandlingen. Anbefales på det varmeste!
Linda Koldsland erstattet manglende og ødelagte fyllinger med nye på en måte som samtidig skjuler skavanker jeg ikke visste kunne skjules, en inkludert bonus jeg gleder meg over. Forlenget tid pr. behandling og flere tiltak pr. oppmøte forenklet prosessen for meg. Hun viste omsorg og respekt, og tok seg god tid til å svare på spørsmål og forklare prosedyrer, på forhånd og underveis, og tilpasset arbeidet til mine utfordringer med pustebesvær og tannlegeskrekk. Prisnivået er rimelig, men resultatet er førsteklasses. Jeg kan varmt anbefale tannlege Koldsland.
Jeg har vært hos Linda i Brugata i mange år nå etter å ha hatt erfaring med en rekke andre.
Hun er profesjonell, rask, behagelig og meget informativ i alt hun gjør i noe så personlig som å ha et annet menneske i din munn.
Jeg har delvis tannlegeskrekk og Linda er kjent for å være en ekspert med disse pasientene.
Jeg er ikke glad i sprøyter heller og må ærlig si at jeg knapt kjenner de når hun setter de.
Prismessig ligger Linda under gjennomsnittet tross for at hun er den beste i Oslo.
Varm anbefalling herfra ✨🙏🏻
Veldig godt ivareteken hjå Linda. Grundig og systematisk, forklarar alt ho gjer undervegs, god dialog og respektfull behandling,
Linda er den beste tannlegen jeg har hatt. Hun er kjempe nøye, og resultatet blir veldig pene og helt usynlige fyllinger. Både Linda og resepsjonist Mia er utrolig hyggelig og ålreite folk:)