Bestill time

Tannpleier

Bestill time

Kampanjetilbud ny pasient
Pris: 990 kr

Grundig undersøkelse inkl. 2 røntgenbilder,enkel rens og hygienetilegg. Tilbudet gjelder kun nye pasienter på klinikken.

I dag 22. feb I morgen 23. feb Man 24. feb Tir 25. feb Ons 26. feb

Autorisasjon (2011)

Quynh Nhu Ruud er tannpleier i Bergen

Siste vurderinger av Quynh Nhu Ruud

Fantastisk flott gjeng!

Klinikk: Torgallmenning Tannleger Skrevet
Pris

Jeg hadde en utrolig positiv opplevelse hos Nhu og gjengen hennes i forbindelse med fjerning av en visdomstann.

Det var en komplisert oppgave, men hun og teamet hennes håndterte det med imponerende ro og profesjonalitet. De forklarte hvert steg underveis og sørget for at jeg følte meg trygg hele tiden – jeg opplevde aldri frykt, selv om inngrepet var meget utfordrende utifra bildene jeg fikk se. Fikk vite i ettertid at selve kirurgen svettet litt fordi det var såpass utfordrende med å grave i beinet. Behandlingen var effektiv og så skånsom som mulig, og jeg følte meg godt ivaretatt fra start til slutt.

Nhu kan være ganske direkte hvis man er dårlig med å vedlikeholde tennene, men det sier også hvor viktig de bryr seg om det med å passe på tennene sine. Lærte også at jeg må bruke tanntråd fremover for å ivareta tann hygiene.

Jeg kommer definitivt tilbake i fremtiden og anbefaler henne på det varmeste!

Beste tannpleieren jeg har møtt

Klinikk: Torgallmenning Tannleger Skrevet
Pris

Utrolig grundig og dyktig. Jeg føler alltid jeg er i de beste hendene når jeg drar til hun. Det er derfor jeg kun vil dra til henne.

Vil anbefale hun på det sterkeste!