Bestill time

Tannpleier

Bestill time

Undersøkelse (ny pasient)
Pris: 995 kr

Komplett undersøkelse inkl. røntgen, sjekk, rens, puss og polering.

I dag 12. mar I morgen 13. mar Fre 14. mar Lør 15. mar Søn 16. mar

Om

Nida Dar er utdannet tannpleier fra Universitetet i Oslo. Hun har solid kunnskap innen folkehelse, patologi, farmakologi og odontologiske fag, og har fordypet seg i tannbehandlingsangst blant unge voksne. Nida har tidligere jobbet som tannhelsesekretær og har praktisk erfaring fra Bekkestua tannklinikk med blant annet pasientundersøkelser og forebyggende tannhelsearbeid. Nida utfører blant annet undersøkelser, rens, puss og polering, fjerning av tannstein og tannbleking.

Autorisasjon (2023)

Nida Dar er tannpleier i Bærum

Siste vurderinger av Nida Dar

Veldig flink

Pris

Behagelig og effektiv behandling. Forklarer hva hun gjør og hvorfor. Virker trygg og avslappet, hele tiden.

Omsorgsfull

Pris

Følte meg veldig bra hos Nida, godt ivaretatt. Lette hender som gjør at man nesten ikke kjenner på hva hun gjør. Omsorgsfull, forklarer alt. Veldig bra. Jeg absolutt anbefaler!!!

Veldig bra

Pris

Generelt godt inntrykk og god opplevelse av besøket.
Effektiv behandling og ble utført på en god måte

Veldig bra

Pris

Jeg har blitt behandlet av Nidar flere ganger, og hver gang har det vært en utmerket opplevelse. Hun er utrolig informativ og forklarer alltid hva som skjer på en måte som gjør meg trygg og komfortabel. Det er tydelig at hun er svært dyktig i jobben sin.

Til tross for flere behandlinger har jeg aldri opplevd smerte eller ubehag, noe som sier mye om hennes presisjon og omsorg. Samtidig har resultatene alltid vært svært tilfredsstillende. Hun kombinerer faglig kompetanse med en vennlig og profesjonell tilnærming, noe som gjør tannlegebesøket til en positiv opplevelse.

Jeg anbefaler Nisar på det varmeste til alle som ønsker en trygg, skånsom og profesjonell behandling!

Strålende

Pris

Flott opplevelse fra start til slutt. Dyktig personale som ivaretar pasienten, og moderne utstyr som gjør jobben effektivt 👍