Bestill time

Tannpleier

Bestill time

Undersøkelse (ny pasient)
Pris: 995 kr

Komplett undersøkelse inkl. røntgen, sjekk, rens, puss og polering.

I dag 13. apr I morgen 14. apr Tir 15. apr Ons 16. apr Tor 17. apr

Om

Nida Dar er utdannet tannpleier fra Universitetet i Oslo. Hun har solid kunnskap innen folkehelse, patologi, farmakologi og odontologiske fag, og har fordypet seg i tannbehandlingsangst blant unge voksne. Nida har tidligere jobbet som tannhelsesekretær og har praktisk erfaring fra Bekkestua tannklinikk med blant annet pasientundersøkelser og forebyggende tannhelsearbeid. Nida utfører blant annet undersøkelser, rens, puss og polering, fjerning av tannstein og tannbleking.

Autorisasjon (2023)

Nida Dar er tannpleier i Bærum

Siste vurderinger av Nida Dar

Flink, profesjonell, rask og snill

Pris

Nida fjernet stingene fra den siste operasjonen. Veldig dyktig, profesjonell og snill: jeg kjente ingen smerte og alt gikk raskt. Jeg følte at jeg var i gode hender.

En god opplevelse hos tannlegen

Pris

Et hyggelig besøk hos tannpleier i dag. Jeg ble godt ivaretatt, hun er profesjonell, behagelig og vennlig.

Veldig fornøyd

Pris

Jeg hadde en veldig positiv opplevelse . Veldig hyggelige tannpleier. Hun jobber effektivt og samvittighetsfull . Profesjonell og vennlig , utrolig flink .Kan Anbefales:)

Fantastisk

Pris

Jeg har vært hos Nida to ganger nå og det har vært veldig hyggelig begge gangene. Hun er veldig flink.

Fantastisk

Pris

Mitt 6 besøk hos denne dyktige tannpleier, jeg er meget fornøyd med å ha byttet til Fornebu tannlegesenter