Espen Aag Holth
Kom til Espen fordi jeg hadde muskler i brystryggen som sto i helspenn. Ryggen hadde låst seg etter en treningsøkt..
Jeg hadde smerter ved bevegelse, vanskelig for å puste og kramper i muskulaturen både bak i ryggen og foran i magemusklene.
Espen hadde satt av god tid og gjorde en grundig undersøkelse. Han var effektiv og nøye.
Han klarte på første behandling å få låst opp muskulaturen og få de til å slappe av.
Han viste også effektive øvelser jeg kunne utføre gjennom helgen.
Behandling nr 2 gjorde at restene av muskelspenningene slapp helt.
Kan trygt anbefale Espen.
Anbefales sterkt bl a for personer med hallux valgus - en lidelse i foten som rammer 30% av voksne, men som kan bedres med riktig trening - for å slippe operasjon😊
Etter smerter i Høyre ben/rumpe i 6mnd. besøkte jeg Espen.
Han tok en test av meg og viste forskjellige øvelser som jeg skulle utføre hver dag.
Etter ca 7 uker ble alle smerter borte og jeg merker heller ikke noe i dag, 6mnd senere.
Dyktig og hyggelig kiropraktor, anbefales veldig. Hadde vondt i foten, noe som ble fikset og som ikke har kommet tilbake senere heller. Fikk råd gode råd om ulike øvelser også.
Espen er empatisk, og lett å kommunisere med.Han forklarer problematikk og øvelser tydelig. Jeg føler meg godt i varetatt, både med behandling og oppfølging. Faglig dyktig.
Enkelt å få og bestille time. Jeg kan trygt anbefale Espen og Ullevål kiropraktor klinikk.