Bestill time

Sted: Sundvollen Kiropraktorklinikk
Pris: 860 kr

I dag 22. des I morgen 23. des Tir 24. des Ons 25. des Tor 26. des

Om

Alex har over 12 års erfaring som kiropraktor og har jobbet både i London og Oslo. Han behandler en rekke muskel- og skjelettplager hos alle, fra pasienter med artrose til idrettsutøvere.

Gjennom årene har Alex utvidet sin spesialkompetanse innen:

• Hofteskader

• Kneskader

• Nakke-, korsrygg- og bekkenproblematikk

• Ekstremitetsproblematikk

• Tørrnålebehandling

• Idrettsskader

• Trykkbølgebehandling

Som en aktiv person selv, fokuserer Alex på å finne årsaken til at problemet oppstår og ikke går over av seg selv. Derfor er utredning hos Alex grundig og følges opp med tilpasset behandling og øvelser.

Autorisasjon (2018)

Siste vurderinger av Alex Horne

Utmerket profesjonelt

Klinikk: Ullevål Kiropraktorklinikk Skrevet

Alexander Horne har vært sentralt i min full rehabilitering av nedre rygg og hofta etter en dobbelt prolaps som utstrålte mot høyre beina. Dette motarbeidet min progresjon som svømmer. Men etter behandlingene så har jeg klart å komme meg til et godt nivå hvor prestasjonen min i svømming. Veldig presis og detaljert kunnskap til Alexander har vist seg tillegg effektiv mot plagene som dukker opp i lange økter på sitteplassen.

Kneskade i 3 år

Klinikk: Ullevål Kiropraktorklinikk Skrevet

Jeg hadde slitt med kneskade i 3 år før jeg var hos Alex. Etter 2 måneder med behandling og øvelser var det klar forbedring og nå 5-6 måneder senere har jeg ikke lenger problemer med kneet. Gir mine varmeste anbefalinger til Alex 👍

Dyktig og faglig oppdatert

Klinikk: Ullevål Kiropraktorklinikk Skrevet

Jeg får behandling hos Alex for skader etter prolaps. Han gir god behandling både ved akutt smerte og som oppfølging og forebygging. Jeg opplever at han holder seg oppdatert på fagfeltet, og at han har mye kunnskap og interesse for feltet. I tillegg til behandling gir han øvelser og treningsråd tilpasset deg.
Den aller dyktigste kiropraktoren jeg har vært hos hittil.

Behjelpelig ved akutt smerte

Klinikk: Ullevål Kiropraktorklinikk Skrevet

Veldig behjelpelig når jeg fikk akutt smerte i kjeven. Etter første time ble smertene kartlagt og utredningen begynte snarest. Fikk god hjelp med smertelindring og stabilisering av leddet. God oppfølgning og var opptatt av pasientens beste. Veldig kunnskapsrik og trygg kiropraktor.

Profesjonell og hyggelig

Klinikk: Ullevål Kiropraktorklinikk Skrevet

Jeg har problem med korsrygg og får behandling fra Alex. Han er en dyktig kunnskapsrik kiropraktor som gjør jobben sin grundig, forklarte meg hva er problem mitt og har jeg fått raskt hjelpe. Jeg er glad derfor at jeg har funnet ham. Jeg kan bare absolutt videre anbefale.