Sebastian Mühleisen Ojo

Sebastian Mühleisen Ojo er kiropraktor i Oslo og Indre Østfold

Siste vurderinger av Sebastian Mühleisen Ojo

Hjelpsom og kunnskapsrik!

Klinikk: Novo Klinikken Skrevet

Han er en utrolig hyggelig person noe som gjør opplevelsen med vondt kropp/skader 10x ganger bedre. Han stiller alltid og tar seg alltid tid til å hjelpe og forklare samt får meg til å føle meg trygg og optimistisk mot fremtiden.

Kan anbefale han på det aller sterkeste!

Kunnskapsrik og veldig hjelpsom

Klinikk: Novo Klinikken Skrevet

Jeg har slitt med vond korsrygg og vonde knær. Sebastien har hjulpet meg med behandlinger og har gitt meg øvelser for både korsryggen og knærne. Og, det har hjulpet. Øvelsene må jeg fortsette å gjøre selv om problemene er "borte", og gjøres nå som som type vedlikehold, for å unngå at ting skal bli verre igjen. Sebastian vet hva han snakker om, det er blitt bekreftet både ved hjelp av røntgen og MR. Han er også en veldig god lytter, han har alltid svar på spørsmål jeg stiller og er veldig flink til å følge opp treningen. Jeg kan anbefale Sebastian på det aller sterkeste.

Veldig fornøyd

Klinikk: Kalbakkenklinikken Fysikalske Skrevet

Etter nærmere to år med vedvarende smerter, uten kjent årsak, og flere behandlingstimer uten resultat, hos annen klinikk, fikk jeg endelig riktig hjelp hos kiropraktor Sebastian Mühleisen Ojo ved Kalbakkenklinikken.
Allerede på første behandlingstime stilte han en diagnose som senere ble bekreftet gjennom MR og røntgen, som han selv henviste til.

Hans har god faglig kunnskap, og tar raske, presise beslutninger som sikrer effektiv behandling. I tillegg er han imøtekommende, lyttende og forklarer grundig hva som skjer underveis i behandlingen. Klinikken har god kapasitet, og jeg har alltid fått rask time ved behov. Jeg anbefaler Sebastian til alle som søker en dyktig og pålitelig kiropraktor.

Meget dyktig

Klinikk: Novo Klinikken Skrevet

Følte meg trygg på at han kunne jobben sin skikkelig. Han tok meg med alvor og brukte tiden sin. Man kjenner at han vil hjelpe.

Dyktig og kunnskapsrik

Klinikk: Novo Klinikken Skrevet

Hadde to flotte behandlinger hos Sebastian, med god oppfølging. Tar seg tid til å lytte, og er veldig kunnskapsrik. Ga meg gode tips for å forebygge plagene jeg kom med. Anbefales!