Runa Hildegard Cooper Levorsen
32 år
Jeg oppsøkte denne kiropraktoren for vedvarende smerter, og jeg er utrolig fornøyd. Hun tok seg god tid til å lytte til problemene mine og forklarte tydelig hvilken plan vi kunne følge for å løse dem. Etter behandlingen følte jeg meg umiddelbart bedre, med en følelse av lettelse. profesjonalitet og oppmerksomhet på detaljer gjorde stort inntrykk. Anbefales
Jeg er glad og følte meg trygg på hvordan Runa veiledet meg i behandlingen min. Det er første gang jeg går til kiropraktor og jeg er glad for å velge Omegaklinikk med Runa som min kiropraktor. Veldig informativ og dyktig . Jeg anbefales det sterkeste dette!
Jeg kom til Runa med en stressreaksjon som hadde gitt meg migrene over lang tid. Runa så hele meg og har gjort min hverdag betydelig bedre. Jeg er mye bedre helhetlig etter å ha gått jevnlig til Runa. Jeg har stor tro på at Runa kan hjelpe meg med å komme tilbake til en smertefri hverdag. I løpet av det siste året har jeg vært hos mange spesialister, men ingen har fått til endringen som Runa har fått til. Jeg er veldig takknemlig og kan anbefale Runa på det sterkeste.
Runa fikk meg til å slappe av, hun tok seg tid til å lytte og gav meg allerede etter første møte og behandling tro på at det var mulig å gjøre noe med mine smerter.
Jeg har nå vært til flere behandlinger og kjenner bedring, det er en stor lettelse. Jeg blir alltid møtt med omsorg, Runa er etterrettelig og vil ikke la noe være uprøvdt for å gi meg best mulig bedring.
Jeg kan varmt anbefale henne 🤗
Har vært hos Runa flere ganger og er utrolig fornøyd! Hun er utrolig flink, veldig imøtekommende og jeg føler meg godt tatt vare på. Flink til å følge opp! Anbefaler henne på det sterkeste!