Om vurderingeneSiste vurderinger av Omega Klinikken
Trygg og kunnskapsrik!
Kiropraktor: Runa Hildegard Cooper Levorsen SkrevetHar vært hos Runa flere ganger og er utrolig fornøyd! Hun er utrolig flink, veldig imøtekommende og jeg føler meg godt tatt vare på. Flink til å følge opp! Anbefaler henne på det sterkeste!
Profesjonell og informativ
Kiropraktor: Runa Hildegard Cooper Levorsen SkrevetFølte meg i gode hender under behandling og at kiropraktor var selvsikker i behandlingsmetode. Følte allerede på bedring etter 1. behandling og ble godt informert om hvordan jeg selv kan påvirke behandlingstiden.
Kunnskapsrik og trygg
Kiropraktor: Runa Hildegard Cooper Levorsen SkrevetVar på førstekonsultasjon, og Runa fremstår svært kunnskapsrik, trygg og virker til å ha lagt en god plan fremover.
Grundig, kunnskapsrik og imøtekommende
Kiropraktor: Runa Hildegard Cooper Levorsen SkrevetGod opplevelse på første konsultasjon hos Kiropraktor Runa. Trygg, kunnskapsrik og imøtekommende behandler som gir deg en grundig undersøkelse for å komme til bunns i utfordringen. Ser frem til neste time!
Trygg og ivaretar pasienten!
Kiropraktor: Lauren Emily Herrick SkrevetEn kiropraktor som gjorde mitt første etterlengtede besøk utrolig behagelig. Hun lytter til pasienten og er avslappet av natur. Dette gjør at man som pasient klarer å slappe av og føle seg ivaretatt. Anbefales på det sterkeste!