Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Losbyveien Legesenter
Kompetent og forståelsesfull
Lege: Ingunn Landmark SkrevetJeg opplever Ingunn som svært dyktig og ekstremt forståelsesfull. Det er første gang jeg opplever at en fastlege tar meg på alvor og genuint bryr seg om min fysiske/psykiske helse. Jeg har full tillit til henne.
Veldig kunnskapsrik
Lege: Maelyn Ignacio Torres SkrevetJeg kan si bare gode ord om Maelyn. Hun er dyktig og rask i kommunikasjon. Jeg ser at hun svarer også i sine fri dagene. Hun veileder bra og henviser til spesialister hvis det er nødvendig.
Jeg er veldig fornøyd med Dr. Torres
Lege: Maelyn Ignacio Torres SkrevetJeg har har Dr. Torres siden hun var vikar for min tidligere lege..
Hun har gått den ekstra mila for meg. Føler at hun følger meg opp på en bra måte
Topp lege
Lege: Sigurd Hammerø Mordal SkrevetDen beste legen jeg noen gang har hatt.
Genuint interessert i jobben sin og gjør en stor innsats. Tydelig og trygg og god
e-konsultasjon
Lege: Maelyn Ignacio Torres Skrevete-konsultasjon fungere ikke med dr.torres. Det ta flere dager før man få svar. Så stille hun flere spøresmål og jeg besvare alle så god jeg kan og så...ingen svar mer. i sted kommer en faktura og jeg fikk ingen hjelp. Det er trist at hun behandler folk på denne måte.