Maelyn Ignacio Torres
Hun gir feil informasjon om hvilken behandlingsalternativer som finnes og hvis du gir en tilbakemelding på det sier hun det ikke er hennes feil men sånn hun har erfart ting selv. Er ikke interessert i å lytte, klager på at hun ikke har tid når det er hun som har kontaktet natten før og endret timen, ingen omsorg eller forståelse å få og viser ingen hensyn til pasientenes behov. Kan være krass, og frekk til tider. Fikk kjeft i en sårbar periode av henne fordi hun hadde mye å gjøre, og egentlig ikke tid til timen som var endret i siste liten av henne.
Jeg har hatt torres som fast lege i god del år og føler meg utrolig sett og hørt av torres hver gang jeg er innom.
Komplex situasjon som hun ikke klarte å følge opp. Hadde flere e-konsultasjoner/telefontider, som hun «glemte» el ikke hadde tid. Man måtte mase på resepsjon for å få kontakt. Når man fikk kontakt var det bare hvordan hun hadde det og hvor mye hun hadde å gjøre. Treig å sende henvisninger og var utrivelig å snakke med. Jeg gjorde helt riktig med å bytte fastlege
Har vært på losby legesenter helle livet og har aldri opplevd så dårlig behandlig og kommunikasjon. Gjentatt ganger med Torres som fastlege i flere år må jeg krangle og diskutere om sykemelding, behandling og timer.
Når en fysioterapeut og en kiropraktor tar deg mer på alvor en fastlegen din så er det på tide og bytte.
Jeg kan si bare gode ord om Maelyn. Hun er dyktig og rask i kommunikasjon. Jeg ser at hun svarer også i sine fri dagene. Hun veileder bra og henviser til spesialister hvis det er nødvendig.