Sandvika Legesenter

Engervannsveien 29 1337 Sandvika

Siste vurderinger av behandlere ved Sandvika Legesenter

Flink, jordnær, sympatisk og proffesjonell

Lege: Thomas Helvig Skrevet

Har hatt Thomas som lege siden 2016 etter at jeg byttet fra en håpløs lege. For en forskjell - Thomas lytter, sender en på det som er nødvendig for å være sikker på at alt er vurdert, kommuniserer prøvesvar direkte og ikke minst i mitt tilfelle som er inne i nav-suppa : Han følger opp mot de rask og profesjonelt! Har så langt ikke noe jeg oppfatter som negativt fra min side i forhold til hvordan han er som lege... Om noe skal nevnes som negativt må det være legesenterets tilgjengelighet på telefon, det kan være vanskelig å komme igjennom, men det går jo ikke på legen.. Thomas anbefales fra min side... :)

Trygg og snill

Lege: Kenneth Sagedal Skrevet

Har vært fastlege for hele min familie gjennom hele min barndom. Husker alltid detaljer om meg og min familie og er genuint interessert i sine pasienter.

Faglig dyktig og varm.

Vanskelig pandemi

Lege: Kenneth Sagedal Skrevet

Korona har vært en utfordrende periode for alle, og ikke minst fastleger. Men det er dessverre allikevel slik at pasienter har behov for helsehjelp. Dette har ikke vært tilfredsstillende under pandemien, og med store negative konsekvenser. Med manglende tilgjengelighet og tid, så blir komunikasjonen uegnet. Dessverre. Forhåpentligvis vil det bedres igjen.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Kenneth Sagedal Skrevet

En lege som alltid har tid. Han har kunnskap om det meste men vegrer seg ikke for å søke hjelp andre steder. Rett og slett en lege som hele familien føler seg ivaretatt av.

Amazing doctor

Lege: Siri Nicola Kirste Skrevet

Dr. Kirste is a real professional who is going to listen to you very carefully and explain everything in detail. As an expat I had no problem with the communication, and understanding of my medical conditions, which was the case in my previous fastlege. She has a great attitude towards her patients and you feel relaxed in her office. Would definitely recommend!