Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sandvika Legesenter
Hyggelig/trygg/kunnskapsrik/snill
Lege: Kenneth Sagedal SkrevetKjempehyggelig lege, hører på pasienten er er positiv og gir gode råd. Tror jeg bytter lege til sønnen min , veldig bra at fastlegen hans hadde ferie sånn at vi kunne komme i kontakt med Kenneth :)
Profesjonell og serviceminded
Lege: Thomas Helvig SkrevetJeg har hatt Helvig som fastlege et par år og er strålende fornøyd. Heldigvis har jeg lite med legen å gjøre, men når jeg har vært syk har jeg fått time på kort varsel og profesjonell og vennlig oppfølging. Svært bra.
Dyktig med empati.
Lege: Kenneth Sagedal SkrevetHan tar deg på alvor, flott og kunnskapsrik lege. Det er sjeldent lenge å vente, hverken på venterommet eller på telefon. Parkering utenfor.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Kenneth Sagedal SkrevetDr Sagedal er den beste fastlegen jeg har hatt.Til tross for at jeg har flyttet ut av Bærum bruker jeg han forsatt.Han er det jeg vil kalle et medmenneske samt at han er faglig dyktig.Flink til å forklare og ta deg på alvor.Jeg går alltid ut av kontoret hans med litt lysere syn på livet.
En av de beste.
Lege: Kenneth Sagedal SkrevetEngasjert, morsom, kunnskapsrik, lærevillig og empatisk. Han er en lege som virkelig tar seg tid og vil finne ut av hvordan han best mulig kan hjelpe deg. Er han usikker, sier han i fra og undersøker for å finne ut.
Jeg savner han som fastlege og de som får han er heldige! Om jeg hadde bodd i Oslo/Akershus hadde jeg aldri byttet fastlege.
Du trenger aldri grue deg til å dra til Dr. Sagedal. Takk for alle fine årene.