Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsane Legekontor
Kunnskapsrik
Lege: Tora Mellin Olsen Heggvik SkrevetHar hatt denne fastlegen i mange år. Føler meg veldig godt ivaretatt. Følger opp det som må følges opp på en god måte og gir gode råd.
Jeg ønsker ikke henne lenger som fastlege
Lege: Tora Mellin Olsen Heggvik SkrevetJeg får ikke tilstrekkelig tilbakemelding om min helsesituasjon: blodtrykk, kolesterol osv, selv om jeg spør, verken muntlig eller fra det hun rapporterer via Helse Norge
En meget dyktig lege!
Lege: Hilde Hellvik SkrevetHilde er ekstremt dyktig, full av både kunnskap, omsorg og stort engasjement for faget sitt. Hun var ekstremt behjelpelig og god å ha gjennom mitt første svangerskap - og var også den som sørget for at svangerskapsforgiftning ble oppdaget, når tidlige symptom på dette verken ble fanget opp av KK eller jordmor. Utrolig takknemlig for å ha henne som lege. Svarer i tillegg raskt på henvendelser (til alle døgnets tider), og tar tak fort og henviser videre ved behov. Anbefales 12 av 10 ganger!
Anbefales ikke !
Lege: Tora Mellin Olsen Heggvik SkrevetHar aldri kviet meg for å gå til lege før.
Det gjør jeg desverre med Tora.
Hun er veldig kort i svarene og jeg føler meg avvist som pasient.
Hun viser lite empati og forståelse selv i krevende situasjoner som menneske.
Ok
Lege: Erik Garstad SkrevetFlink lege som vet hva han snakker om , en som du kan stole på at han gjør de riktige valgene for behandling .