Hilde Hellvik
Hilde er ekstremt dyktig, full av både kunnskap, omsorg og stort engasjement for faget sitt. Hun var ekstremt behjelpelig og god å ha gjennom mitt første svangerskap - og var også den som sørget for at svangerskapsforgiftning ble oppdaget, når tidlige symptom på dette verken ble fanget opp av KK eller jordmor. Utrolig takknemlig for å ha henne som lege. Svarer i tillegg raskt på henvendelser (til alle døgnets tider), og tar tak fort og henviser videre ved behov. Anbefales 12 av 10 ganger!
Begynte bra for mange år siden. Men er dessverre tydelig at legen er blitt svært overarbeidet med tiden og tatt på seg for mange pasienter i forhold til kapasitet. Mye skyldes nok at legene belønnes med å ta på seg flere pasienter enn de klarer.
Hilde har vært min fastlege i et par år. Hun er empatisk, en god lytter, og kvir seg ikke for å henvise videre når hun er usikker på diagnose.
Hun tar godt vare på pasientene sine.
Her blir du tatt godt vare på av en dyktig lege. Et godt medmenneske som har tid og lytte til pasienten. God Jul
Meget hyggelig og meget seriøs. En meget god behandler, og er rask med henvisninger om det er behov for dette