Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsane Legekontor
Omsorgsfull og imøtekommende
Lege: Tora Mellin Olsen Heggvik SkrevetEn flink fastlege som er imøtekommende og løsningsorientert til mine problemer. Fremstår tålmodig og lyttende til det jeg kommer med, og flink til å tenke høyt med meg om løsninger. Tar også alle somatiske plager på alvor og tester/utreder det som knyttes usikkerhet til.
Lyttende og MEGET dyktig!
Lege: Li Cui SkrevetHar hatt Li som fastlege i mange år. Li er definitivt den beste jeg har hatt. Meget ydmyk og lyttende, løsningsorientert og faglig MEGGET dyktig... Jeg skal ADRI skifte fastlege.. :-)
Manglende empati og medfølelse
Lege: Tora Mellin Olsen Heggvik SkrevetJeg oppfatter dessverre Tora som en lite medmenneskelig fastlege. Hun viser lite empati og medfølelse selv i tøffe livssituasjoner. Hun svarer ofte på en kald måte og viser lite forståelse for meg som pasient.
Hyggelig og trygg
Lege: Danijela Nenadovic SkrevetLytter og tar deg seriøst, jeg har hatt en del sammensatte utfordringer ved helsen. Opplevde hun som forståelsesfull og fikk henvisning til ulike spesialister for å utelukke ulike problemer slik at jeg kunne få riktig diagnose, noe jeg endelig har fått og dette har forbedret livskvaliteten veldig.
Lege: Danijela Nenadovic SkrevetEn faglig dyktig lege som henviser videre ved behov, fornyer resepter og svarer raskt.
Men opplever at hun har dårlig service, liten evne til å forstå, lytte og oppstår lett misforståelser. Dersom du ønsker å bli sett velger du en annen fastlege.