Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Arkaden legesenter
Dyktig lege
Lege: Adel Zakeri Skrevet-Har hatt Zakeri som lege i mange mange år. Ikke ofte jeg er hos lege. I starten syntes hadde vi ikke kjemi og snakket forbi hverandre.
-Etterhvert har vi fått en svært hyggelig tone, han har en lun humor, han tar pasienten på alvor og tar seg tid til undersøkelse og samtale. Kan kanskje virke litt tøff i tonen, men han er egentlig en lege med stor empati for pasienten.
-Har ingen forutsetninger for å vurdere faglig dyktighet, men jeg sitter igjen med ett inntrykk at han er grundig og faglig dyktig.
-For meg er dette en superlege, anbefales.
Ufølsom og ufin lege
Lege: Adel Zakeri SkrevetBrukte Adel som fastlege i ett år.
Opplever at han ikke følger opp viktige informasjon fra spesialist, men Tvert imot kjører som egen greie.
Blir fornærmet når informasjon fra spesialist blir presentert.
Opplever at min nye lege følger opp , og viser oppriktig oppmerksomhet.
Glad jeg IKKE lengre er hans pasient
Fantastisk!
Lege: Rohit Rajendiran SkrevetEin meget oppegående lege. Eit stoort tap for Fyresdal kommune at han har slutta. Håpar verkeleg han kjem tilbake og bli her. Så har eg behov for å føye til at legar er også menneske, dei gjer feil og lærer av sine feil som alle oss andre.
Heldige er dei som har Rohit som fastlege!
Fantastisk flink
Lege: Adel Zakeri SkrevetHar hatt zakeri som fastlege i snart 5 år. Og kommer aldri til å bytte til noen andre.
Han har alltid vært der for meg når jeg har trengt han, sluppet meg inn uten timebestilling ved akutte situasjoner .
Han har vært rask med å henvise meg til spesialister og kjempe flink å følge opp.
Og ikke minst er han lett å kommunisere med og har god humor.
Føler meg som oftest bedre når jeg er allerede på vei ut fra legekontoret :-)
Imøtekommende, faglig dyktig, oppfølgende
Lege: Adel Zakeri SkrevetZakeri tar situasjonen på alvor, lytter, spør og undersøker grundig.
Han søker tiltak som har varig virkning.
Han oppleves som svært kunnskapsrik, velorientert og faglig nysgjerrig.
Dessuten er han behagelig i møte med pasienten, og har god humor.
Han har en viss aksent i språket, som gjør at han kan være litt vanskelig å forstå i starten - men dette går seg til fort når du blir vant til det.