Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Cort Piil Helsesenter AS
En hyggelig, trygg og KUL lege
Lege: Irfan Sharif Shakoori SkrevetJeg er nok ikke alene om å mene at dette er en fastlege i særklasse! Irfan møter meg alltid med et smil, og en lege med litt humor er virkelig noe som gjør at legebesøkene blir langt mer trivelige og med senket skuldre.
Samtidig skrur han alltid på "seriøs"-knappen der det trengs, tar meg alltid på alvor, lytter og nøler aldri med å sende meg til spesialist.
Ting kan ta litt tid, men han følger alltid opp, og det er viktigst.
Utrolig trist at vi nå flytter hver vår vei, ellers er dette en lege jeg gjerne skulle hatt i lang tid fremover. Jeg gir Dr. Shakoori min varmeste anbefaling.
Tar ikke pasienten seriøst
Lege: Carl Fredrik Dalaker SkrevetVeldig arrogant, tar ikke problemene seriøst. Stoler ikke på pasienten. Er frekk i enkelte utalelser
Lyttende og undersøkende med et smil
Lege: Irfan Sharif Shakoori SkrevetHadde Irfan Sharif Shakoori som min fastlege i perioden 1019-2022. Han er en meget hyggelig og varm person, og lytter godt til deg som pasient og tar deg på alvor.
Han er flink til å vurdere det han kan, og henviser til andre undersøkelser der det er behov. Han har humor, og kan tulle litt, men ikke på en uprofesjonell måte.
Alt i alt ekstremt fornøyd med han som fastlege, og byttet kun fordi jeg flyttet til en annen kant av landet.
Rolig og flink
Lege: Michael Holm SkrevetEr svært fornøyd med Michael som lege. Har andre venner også som skryter mye av ham. Får meg til å føle meg sett, og har en løsning på det meste. Stå på!
Empatisk og dyktig
Lege: Tone Lilleskare Sanyang SkrevetTone er enormt empatisk og forståelsesfull. Jeg har alltid følt at jeg blir forstått, tatt seriøst og at det er trygt å komme med hva som helst til henne.