Tone Lilleskare Sanyang
Dette fastlege kontoret har vært preget av rot og uoversiktlig kommunikasjon og tilgjengelighet. Virksomheten er flyttet til ny adresse uten at pasientene er informert. På det nye legesenteret har ingen sett noe til fastlege Tone L S. Driften på det gamle kontoret har i årevis bestått av vikarer, dessverre flere som avslører manglende kjennskap til norske helsesystemer og rutiner. Dette ser ut til å videreføres på det nye Corte Piil helsesenter, som tilsynelatende er neste adresse, noe pasientene må finne ut selv. Her er det enda en vikar i legestolen til Tone L S. Pasientsky appen, den oppgitte kommunikadjonsplattformen, fungerer ikke, leverer ikke ønsket tjenester, og er ikke oppdatert om at kontoret er flyttet. Svært kritikkverdig det hele, og sannsynligvis ikke etter gjeldende regler og forskrifter, i tillegg pinlig for Cort Piil helsesenter .
Har alltid vært fornøyd med Tone, men etter at hun fikk vikarer ble alt kaos. De er utilgjengelige og usympatiske, eneste som er bra har vært jentene i laben. Det er lang ventetid på både timer og når du er på kontoret for timen din.
Vikaren til Tone får deg til å føle at du ikke skulle vært hos legen, at du er en bagatell og bruker tiden deres på tull..
En hendelse som har gitt meg mye angst for å gå der er når jeg skulle ta celleprøve. Jeg ba spesifikt om å få gå til Tone og det lovet de meg. Da jeg kom der fikk jeg beskjed om at hun ikke hadde tid og jeg måtte gå til en mannlig vikar. Han var ny for meg og jeg sa klart i fra at jeg ville vente på Tone. Dette ble ikke godtatt, legen sier til meg at "celleprøve er jo helt vanlig og ikke noe å være redd for". Han presset meg til å gjennomføre prøven når jeg ikke ville. Så sa han at han hadde en kvinnelig kollega som skulle være der med oss, men dette skjedde ikke. Dette var ikke greit.
Etter dette har jeg fått store problemer med å gå der.
Du kommer til vikarer med begrensende kunnskaper om system og videresending, samt sykdommer. Du kommer ikke til Tone. Tone kan ikke nåes hverken via legekontor eller direkte. Det er som at hun ikke finnes.. Ikke velg denne legen som din fastlege.
Hvordan får man praktisere som Fastlege når vedkommende ALDRI er tilstede? Man blir fortalt at det vil bli ringt tilbake, men dette skjer ikke. Oppfølging er rett og slett en skam. Skrevet på vegne av en dame på godt over 90 år.
Unik lege som viser genuin forståelse og tar deg på alvor! Gir deg tiden du trenger, og du får faktisk lov til å snakke om flere enn én ting istedenfor å bestille flere timer, som på Dalen Legesenter. Hun tar også initiativ til å hjelpe deg på flere måter, har mye kunnskap. God kjennskap til NAV-system, og andre instanser. Og hvis det er noe viktig så nøler hun ikke med å ringe til deg utenom arbeidstid. Noen ganger litt ventetid, men det er absolutt verdt det. Er så glad jeg byttet!