Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Robrygga Legekontor
Trygg,blid,trivelig,lyttende,profesjonell og meget kunnskapsrik
Lege: Svenn Morten Iversen SkrevetJeg ventet på fastlege i Namsos i ca. 1 1/2 - etter flytting til byen, men ventetiden var ikke forgjeves!!! Jeg fikk til slutt fastlegen som jeg ønsket meg: -Svein Morten Iversen - og møtte en lege som var veldig imøtekommende:- blid,trivelig,lyttende,profesjonell og meget kunnskapsrik!!! Jeg vil anbefale han på det aller varmeste - her blir DU meget godt mottatt, og vil føle DEG trygg -
Grundig og lyttende.
Lege: Jan Laugen SkrevetJan er en meget dyktig lege, som er lyttende. Han er grundig, og dersom han føler at her bør vi gå videre i utredningen, så blir neste faginstans kontaktet. Dette skaper tillit mellom pasienten og legen.
Han kjenner meg fra mange år.
Lege: Svenn Morten Iversen SkrevetHar vært hos han før ,vill gjerne tilbake Han hører hva du sier.Han vet va jeg har gjort for å holde meg i form og rådet meg.
En god og trygg fastlege.
Lege: Jon Frode Tranaas SkrevetDette er en lege som følger opp, og tar ting på alvår. Han er med i hele prosessen, og ser til at ting blir fulgt opp videre.
En super fastlege som jeg har hadt i mange år, og som viser omsorg og forståelse.
Kjempefornøyd
Lege: Morten Joakim Hofstad SkrevetHar hatt han som fastlege siden han starta på Robrygga, og har alltid blitt tatt på alvor. Kommer aldri til å bytte.