Jan Laugen
Tilleggskompetanse
Jan er en meget dyktig lege, som er lyttende. Han er grundig, og dersom han føler at her bør vi gå videre i utredningen, så blir neste faginstans kontaktet. Dette skaper tillit mellom pasienten og legen.
Tar seg alltid god tid og lytter til det jeg sier. Har vært hos han siden han started i Namsos og er super fornøyd.
Upåklagelig på alle punkt! Alltid tilgjengelig, hjelpsom og omsorgsfull. Anbefales på det sterkeste!
Er høflig, men lite konstruktiv, ser på klokka, når han mener tiden er omme går han til døren står å venter til jeg har fått på meg jakken.
Jeg går ut og er like vis som da jeg kom inn. Denne lege anbefales ikke av meg.
hatt samme lege siden første svangerskap, og før fastlegeordningen trådde i kraft. Blir møtt med kunnskap og forståelse, om han er usikker på diagnose henviser han fort til spesialist, eller avtaler oppfølging.
Kommer inn til avtalt tid, og på legevakt er det svært sjelden ventetid. Ungene har hele tiden blitt møtt med en lege som bryr seg, og som tar seg tid til å høre på de.
Takket være han har også folk med hudsykdommer et alternativ i Namsos, da han sto på for å få hit hudlege :-) og han selv oppdaterer seg på nye medisiner innfor samme område.