Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Robrygga Legekontor
Den desidert beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Svenn Morten Iversen SkrevetJeg hadde Iversen som fastlege de seks årene jeg bodde i Namsos. Jeg har aldri hatt en bedre lege verken før eller senere. Hans største styrke er at han er et fantastisk menneske som behandler sine medmennesker og pasienter med respekt.
Han lytter, tar deg på alvor og inkluderer pasientens egne opplevelser i sine vurderinger.
Jeg går ikke alt for ofte til lege, men de gangene jeg har hatt problemer, har jeg kjent veldig på at jeg savner en lege som Iversen og hans kvaliteter.
Verdens beste fastlege
Lege: Jan Laugen SkrevetUpåklagelig på alle punkt! Alltid tilgjengelig, hjelpsom og omsorgsfull. Anbefales på det sterkeste!
Veldig god opplevelse!
Lege: Svenn Morten Iversen SkrevetJeg har aldri hatt Iversen som fastlege, men jeg fikk behov for et legebesøk mens jeg var på jobbreise i Namsos. Tilfeldigvis var det Iversen jeg fikk time hos, og jeg ble tatt veldig godt imot. Han var veldig god til å lytte, og han fikk til en god og givende samtale. Jeg følte at denne legetimen faktisk ga meg noe! Hadde jeg bodd i Namsos hadde jeg ønsket meg ham som fastlege, uten tvil.
Den mest arogante legen så langt
Lege: Jan Laugen SkrevetEr høflig, men lite konstruktiv, ser på klokka, når han mener tiden er omme går han til døren står å venter til jeg har fått på meg jakken.
Jeg går ut og er like vis som da jeg kom inn. Denne lege anbefales ikke av meg.
En lyttende, engasjerende og empatisk lege
Lege: Svenn Morten Iversen SkrevetFikk tildelt Svenn Morten Iversen som fastlege da faslegeordningen tredde i kraft. Hadde han som fastlege frem til 2012. Måtte desverre bytte fastlege da jeg flyttet til en annen by, men hadde det ikke vært for dette så hadde jeg aldri byttet. Følte meg alltid ivaretatt og trygg hos han.