Bodin Legekontor

Østensenveien 9 8009 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Bodin Legekontor

Vil ikke anbefale henne

Lege: Lisa Bøckmann Skrevet

Virket veldig greit i begynnelsen når jeg hadde timer, men det dabbet av etter hvert. Har følt at jeg ikke har blitt tatt seriøst med mine problemer, og blitt følt at jeg er i veien. Har vært dårlig med videresending for å få undersøkt symptomer og problemer, og har måtte be om undersøkelser selv. Skal bytte lege så fort jeg kan, og vil ikke anbefale henne til noen andre.

Den beste legen i VERDEN

Lege: Torfinn Endresen Skrevet

Han er en FANTASTISK god lytter.Føler ALDRI at jeg må være snar å prate om det som feiler meg.Han kan ikke bli bere,men jeg har STORE problemer når jeg skal bestille time på nette.Får det ikke til.Kanskje vi som ikke er god på nette til å få en kode på legekontoret slik at det blir lettere for oss som ikke liker å bestille på nette.Eller er jeg veldig fornøyd :)

En ovenfra-og-ned-holdning til meg som pasient

Lege: Lisa Bøckmann Skrevet

Føler at Bøckmann viser liten interesse til å lytte til mine opplevelser av eget sykdomsbilde. Opplever videre at hun ikke viser interesse av min opplevelse av mitt eget barn når han er syk. Jeg synes dette er skremmende da jeg personlig tenker at barn ofte kan opptre noe ulikt når de er i en "spent" situasjon, som hos legen. Generelt føler jeg at møtet blir preget av avmakt, der jeg ikke får benytte medvirkning i egen situasjon. Opplever henne videre til tider som frekk og bombastisk!

Ett unikum og en diamant!

Lege: Stian Holmvik Skrevet

Hatt Stian som fastlege fra jeg var 17 år. Med opphold på 3 år gr. flytting, så fikk jeg han tilbake igjen, heldigvis!
Lytter, forstår, utreder, undersøker, henviser, ja, du føler deg 110% trygg og hørt inne hos han.
En mann som virkelig lever for det han jobber med, og viser stor entusiasme og engasjement til yrket sitt!

Ord blir fattige i beskrivelsen av denne legen. Det er bare positivt å si.

Vanskelig å få legetime

Lege: Lisa Bøckmann Skrevet

Det har i de 3 siste årene vist seg å være svært vanskelig å få legetime hos Lisa. Jeg har møtt henne 2 ganger og i de andre legetimene har jeg fått en student som vikarierer for Lisa. I de 2 legetimene jeg har hatt med henne, har hun virket svært stresset og holder en svært autoritær tone som har gjort at jeg ikke har fått kommet til ordet, og måttet gå fra timen uten svar og med en følelse av å ikke ha fått formidlet formålet med legetimen. Jeg har derfor valgt å bytte fastlege.