Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bodin Legekontor
Kjemien stemte ikke
Lege: Karin Nilsen SkrevetKarin Nilsen er helt sikkert en kompetent lege, men jeg opplevde det som vanskelig å komme i kontakt med henne. Ventetiden er svært lang på kontoret. Kroppsspråk og stemme har gitt et engstelig og usikkert inntrykk, og dette er sikkert en smakssak, men jeg foretrekker en mer selvsikker lege som kan gi inntrykk av at "dette fikser vi".
Terningkast 6.
Lege: Bjørn Fredrik Arntsen SkrevetFaglig sterk, effektiv, finner løsninger. Han vet hva han snakker om og er kjent med behandlingsmetoder.
En dyktig og hyggelig lege
Lege: Lisa Bøckmann SkrevetHyggelig og dyktig lege som har empati, men som kanskje kan virke noe stresset til tider. Hvis du forventer en pusekatt av en lege som bare stryker deg med hårene, er hun nok feil lege for deg. Men hun tar deg på alvor, og henviser eller undersøker heller en gang for mye enn for lite. Tror det må være krevende å være lege i dag, når alle har googlet og funnet en passende diagnose på internett. På legelisten.no blir det også veldig polariserte meninger, der man enten er veldig fornøyd eller veldig misfornøyd. Tommel opp for legen totalt sett, men dessverre har hun i år vært fraværende rimelig ofte, slik at timer må endres eller man får vikar.
Ikke den beste legen
Lege: Karin Nilsen SkrevetNoe stresset og rotete i sin oppfølging. Følte nylig at jeg ikke ble lyttet til da jeg stilte spørsmålstegn på hvorfor enkelte tester var nødvendig. Hun ikke helt tilstede for meg bestandig, virker som det er for travelt, at jeg må skynde dersom jeg har noe jeg skal ta opp. Jeg må alltid vente 30min før jeg kommer inn til legen. Jeg opplever legesekretærene som hyggelige. Etter å ha hatt samme lege i mange år har jeg nå ønske om å bytte lege.
Misfornøyd
Lege: Lisa Bøckmann SkrevetSynes ikke hun tar seg god nok tid og synes hun har utviklet seg fra å være blid og medgjørlig til mer vanskelig og stressa. Jeg blir å bytte lege i nær framtid p.g.a. dette.