Bodin Legekontor

Østensenveien 9 8009 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Bodin Legekontor

jah..

Lege: Karin Nilsen Skrevet

Synes det er helt utrolig at man må vente i hvertfall 30min hver gang man har time, har aldri opplevd å få kommet inn tidsnok! Virker litt avvisende og sitter mye med pc og tar telefonen under timen, litt respektløs synes jeg. Valgt å se ann henne over lang tid, men nå har jeg byttet lege.

Sjelden tilgjengelig lege

Lege: Karin Nilsen Skrevet

Glemsom, liten tid til pasienten referer gjerne enkle saker til spesialist. Jeg har diabetes og måtte selv be om synskontroll hos øyespesialist.

En fantastisk fastlege :)

Lege: Stian Holmvik Skrevet

Stian er en flott fastlege. Han kan sine ting; er teoretisk meget dyktig, men innehar i tillegg den menneskelige og empatiske biten, er trygg og kommuniserer godt. Sløser ikke med diagnoser eller medisiner, men finner frem til gode løsninger - ting som funker, og forhaster seg ikke. Har barnet mitt hos ham også - og ville aldri valgt en annen fastlege i Bodø. Er frustrert nå siden vi skal flytte fra byen - og gruer meg til å måtte finne en ny fastlege :/
Det eneste jeg har å utsette er at det er umulig å komme gjennom på telefon ofte - men det bryr meg ikke siden de har en super hjemmeside med både time- og reseptbestilling, og det uansett er legen i seg selv som betyr mest for meg.

Fantastisk!

Lege: Torfinn Endresen Skrevet

Tre uker med verdens verste symptomer og smerter, ørten besøk og undersøkelser på legevakt, akutten, annen fastlege mm. Endelig fikk jeg Endresen på legevakta, rett diagnose og rett medisin. Nå vil jeg gjerne bytte fastlege, til Endresen!

Gruer meg for å gå til legen..

Lege: Karin Nilsen Skrevet

Har hatt Karin Nilsen som lege siden fastlegeordningen kom, men nå er det nok! Inn og ut i full fart - som på et samleband..
Jeg føler at hun hverken har tid, eller tar meg seriøst når jeg er der. Hun bagatelliserer, skriver ut resept og vil helst pøse på med kortison istedet for å finne ut hva som er årsak. I mer enn fire år var jeg ute av arbeidslivet grunnet en ulykke. Tidvis har jeg følt meg som en hypokonder og et "betent gnagsår", og sånn skal det vel ikke være, det er selvsagt en årsak til at man går til legen?!
For meg ordnet det seg heldigvis, jeg stod på mitt, og ble henvist videre.
Siden i høst har jeg hatt behov for legetime, men jeg har utsatt det, og tenkt at "onten" går over. Det har det altså ikke gjort. Men nå er det nok! Jeg anbefaler ikke Karin Nilsen til fastlege!!