Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bodin Legekontor
Holmvik
Lege: Stian Holmvik SkrevetEn trygg, kunnskapsrik, rolig lege som vet hva han kan.
Bodøs beste fastlege
Lege: Stian Holmvik SkrevetFaglig svært dyktig, hyggelig, holder tidsskjemaet. Hatt mange leger, men Stian er den beste! Ikke mer å si om det, Og personalet er ikke stressa og er hyggelige, så Bodin legekontor, det er topp!
Lytter, og tar pasienten på alvor
Lege: Bjørn Fredrik Arntsen SkrevetVar litt skeptisk, siden han ovetok min forrige fastleges liste da denne sluttet. Men Bjørn Arntsen har vist seg som en lege som tar meg på alvor, lytter og henviser videre når det er nødvendig.
Vet ikke om jeg er enig med kritikken av personalet i "luka". Normalt har jeg med veldig hyggelige damer å gjøre, og særlig på laboratoriet! - men alle kan vel ha en dårlig dag - til og med jeg.
Det er vanskelig å komme gjennom på telefon i "rushtiden", men dette unngår jeg ved å bestille time og resepter på nett. Tar jeg første ledige time, er ventetiden rundt en uke.
fantastisk lege!
Lege: Stian Holmvik SkrevetStian er den beste legen jeg har hatt. Han er faglig meget dyktig og er meget servise innstilt lege. Jeg husker at etterhvert legebesøk hadde jeg lyst til å sende blomster som takk. Jeg var strålende fornøyd!! Dessverre måtte jeg finne ny fastlege etter at jeg flyttet ut av kommunen.
Bedre lege finner du ikke!
Lege: Stian Holmvik SkrevetHar hatt Stian som fastlege siden han begynte. Utrolig proffesjonell og hyggelig lege. Alltid ærlig og rett på sak. Lyttende og oppmerksom på behov og spørsmål jeg måtte ha. Ærlig på egen kompetase og henviser til andre det det er fornuftig.
Han er etterhvert blitt enestående på området muskel og skjelett. Han har hjulpet meg med ting andre leger har gitt opp.
Sjelden bra lege.